promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kezd összeomlani a Marvel kártyavára? - Szomorú hírt kaptak a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly akadályba ütközött a Marvel egyik legjobban várt képregényfilmje.

A Disney égisze alatt tevékenykedő Marvel jelenleg Hollywood talán legsikeresebb stúdiója, amit az is bizonyít, hogy a tavaly decemberben bemutatott, Jon Watts által rendezett Pókember: Nincs hazaút már lassan 1,9 milliárd dollárt termelt világszerte a mozikban.

A Marvelnek rengeteg izgalmas terve van a jövőre nézve, de úgy tűnik, hogy most csúnyán széthullott az egyik legjobban várt projekt, ez pedig komoly gondot jelenthet még.

A Marvel még 2020 decemberében bejelentette, hogy jön az új Fantasztikus négyes film, ráadásul a Tom Holland-féle Pókember-trilógia remek rendezőjétől, Jon Wattstól – de most kiderült, hogy a sikeres filmkészítő kihátrált, és nem vállalja többé a milliók által várt alkotást, mivel szeretné kipihenni magát, a forgatások pedig állítólag még idén elkezdődnek, szóval nem lenne lehetősége erre.

Az eddigi visszajelzések alapján nagyon elszomorította a rajongókat ez a hír, hiszen sokan tartják a Pókember: Nincs hazaút című filmet minden idők legjobb Marvel alkotásának, így biztosnak tűnt, hogy Jon Watts végre egy olyan Fantasztikus négyessel rukkolt volna elő, ami nagyon ütős lett volna – de nem kell aggódni, egyáltalán nem haragban vált el a filmkészítő és a stúdió, mivel a bejelentés során mindkét fél megemlítette, hogy szívesen dolgoznának még együtt a jövőben.

Egyelőre még nem lehet biztosan tudni, hogy mi lesz így a Fantasztikus négyes sorsa, de jó eséllyel hamarosan bejelenti a Marvel az új rendezőt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás