promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli műsorváltozás az ATV-n: Kóbor Jánosra emlékezik a csatorna
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A legendára emlékeznek este az ATV-n.

Szomorú hírt jelentett be az Omega-zenekar ma a Facebook-oldalukon, elhunyt az együttes frontembere, a legendás Kóbor János, aki még november elején került kórházba. mint írják:

Kóbor János (1943-2021)
Megrendülten tudatjuk, hogy Kóbor János, az Omega együttes Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas alapítója, rövid betegség után elhunyt. Rajongók milliói imádták itthon és külföldön, a rockzene állócsillagaként. Felfoghatatlan űrt hagy maga után. Nincsenek szavak, marad a csend. Mecky a szívünkben örökre velünk marad.
„Most búcsúzom, jóbarátaim,
Találkozunk még, mondanám,
De már nem hiszem, hogy újra eljövök,
Mert Gammapolis vár reám.”

Az ATV most a hír hallatán rendkívüli műsorváltozást jelentett be, késő este ugyanis műsorra tűzik egy korábbi beszélgetésüket Kóborral. A Húzosban készült interjút a csatornán 22 órától láthatjuk majd.

Kóbor János korábban Jakupcsek Gabriella műsorában is vendéegeskedett az ATV-n, a nézők ezt a beszélgetést is láthatják majd.

Az Omega frontemberéről a mai nap folyamán mi is megemlékeztünk már több cikkben is, ebben a cikkben meghallgathatjátok az együttes 10 legnépszerűbb dalát, egy másik írásban pedig elmondjuk,

hogy lett elképesztően népszerű az egyik legkisebb európai országban, Izlandon nagyon népszerű a Gyöngyhajú lány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás