promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dühítő hírt kaptak az Omega rajongói, komoly támadás érte a legendás együttest
Borítókép:  Kóbor János / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tegnap este hiába várták az Omega-együttes rajongói a nagy pillanatot, végül csalódniuk kellett.

Az utóbbi hetekben az egész ország tekintete az Omegára szegeződött, hiszen a zenekar énekese, Kóbor János jelenleg is kórházban van, és a család által elrendelt hírzárlat miatt nem sokat lehet tudni az állapotáról, így rajongók milliói aggódnak, illetve imádkoznak érte. Közben sokak számára szinte felüdülés volt a hír, hogy hamarosan gyönyörű, gyűjtői kiadásban jelenik meg a csapat Testamentum című albuma – amit végül tegnap este nem tudtak megrendelni az érdeklődők, mivel valaki, vagy valakik megtámadták a kiadó honlapját, és ezzel az Omegát is megkárosították.

„Ma este egyetlen gyűjtői kiadású példány sem kelt el a Testamentum dupla vinyl lemezből, ugyanis terheléses támadás érte a kiadó honlapját, ami a szolgáltatónak is komoly gondot okozott. Holnapra lesz megoldás, addig türelmet kérünk!”

– közölte tegnap az Omega-együttes a közösségi oldalán.

Rengetegen szerettek volna azzal tisztelegni az Omega előtt, hogy megveszik a Testamentum limitált vinyl kiadását, ezért sokan bosszankodtak az esti események miatt, és dühös rajongói kommentek áradata szabadult el a neten – de a zenekar szerint nem kell aggódni, ugyanis hamarosan megoldást találnak a problémára, és mindenki megkaparinthatja az áhított lemezt.

Itt lehet megtekinteni az Omega bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás