Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Óriási sztárokkal tér vissza az RTL Klub sikerműsora – videó

Óriási sztárokkal tér vissza az RTL Klub sikerműsora – videó

Zene, Film & Kultúra

Óriási sztárokkal tér vissza az RTL Klub sikerműsora – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:39

Hamarosan érkezik A Konyhafőnök VIP legújabb évada, amiben többek között Schobert Norbi és Tóth Vera is versenybe szállnak.

Szinte az egész ország imádja az RTL Klubon futó A Konyhafőnök című gasztro műsort, és annak celebes változatát, A Konyhafőnök VIP-t, hiszen nem csupán különleges ételeket és érdekes recepteket láthatunk bennük, hanem megható, feszült emberi pillanatokat is. Örülhetnek a nézők, ugyanis hamarosan jön A Konyhafőnök VIP új évada, ráadásul nem akármilyen versenyzőkkel.

Schobert Norbi, Görög Zita, Osvárt Andrea, Németh Kristóf, Csonka András, Szandi, Zámbó Krisztián, Varga Izabella és többek között Tóth Vera is feltűnik A Konyhafőnök VIP következő szezonjában – sőt, a rövid előzetesek alapján Tóth Vera annyira kiakad, hogy kivonul a stúdióból, így ismét számíthatunk egy kis drámára.

A kedvcsinálóból az is kiderül, hogy Schobert Norbi nem aprózza el, ha tűzgyújtásról van szó, illetve van, akinek komoly nehézséget okoz élő állatból ételt készíteni – szóval felkötheti a kötényét Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos, hiszen A Konyhafőnök VIP legújabb évadában is lesz pár maradandó, meghökkentő jelenet a hazai sztároknak köszönhetően.

Itt lehet megtekinteni a hamarosan induló A Konyhafőnök VIP rövid előzeteseit:

Borítókép: Media1