promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő a saját éttermében igazi gasztrozseni, de otthon egy virslit sem tud rendesen megmikrózni – videó
Borítókép:  Rácz Jenő / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenő bevallotta Hajdú Péternek a Frizbiben, hogy otthon nem szokott főzni, ugyanis maximum virslit dob be a mikróba, de azt is elrontja.

Az RTL Klubon futó A Konyhafőnök című műsor sztárséfje, Rácz Jenő mindössze 26 éves volt, mikor Michelin-csillagot kapott a sanghaji étterem, ahol akkor éppen konyhafőnökként dolgozott. Nemrég saját fine dining éttermet nyitott Budapesten Rumour néven, amit rengetegen imádnak, és szinte mindenhol csak dicsérik a főztjét – de úgy tűnik, hogy hiába ő az ország egyik legjobbnak tartott séfje, nem viszi haza a munkát.

Rácz Jenő elárulta Hajdú Péternek a Life TV Frizbi című műsorában, hogy otthon a felesége, Rácz-Gyuricza Dóra főz, ő pedig legjobb esetben is csak virslit melegít a mikróban – bár még az sem szokott túl jól sikerülni, mert megfeledkezik róla, és végül szétpukkad.

Úgy látszik, hogy Rácz Jenő nem viszi haza a munkát, pedig ilyenkor azt hinné az ember, hogy egy hozzá hasonlóan tehetséges séf egyenesen elkényezteti a szerelmét a jobbnál jobb ételekkel – de persze az is teljesen érthető, hogy egész nap süt, főz, este pedig már nincs kedve/energiája finomságokat készíteni a konyhában.

Itt lehet megnézni egy részletet a Frizbi következő adásából, ami vasárnap este 21:50-kor lesz látható a Life TV-n:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás