promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi lesz A Konyhafőnök új győztese?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi az RTL Klub műsorában tér vissza a képernyőre.

Schobert Norbi állapota napról-napra javul. A fitneszguru még augusztus 26-án kapott sztrókot, de néhány nappal ezelőtt végleg hazamehetett a kórházból, hogy családja körében gyógyulhasson tovább.

Norbit legutóbb a TV2 Szerencsekerék című műsorában láthattuk, de a csütörtök esti Fókuszban kiderült, hogy nemsokára egy másik műsorban tér vissza a képernyőre.

A Konyhafőnök VIP hamarosan érkező új évadában a fitneszguru is megméretteti magát, amelynek forgatása már Norbi rosszulléte előtt megkezdődtek. Miután bevitték a kórházba, az RTL Klubnál komoly döntést hoztak.

„A Norbival történtek után a forgatást leállítottuk egy időre, mi úgy gondoltuk, hogy nem fogja folytatni ezt a versenyt, utána saját döntésére, illetve az orvosai tanácsára úgy döntött, hogy bevállalja és forgat velünk”

- fogalmazott Varga Rita, A Konyhafőnök kreatív producere, aki hozzátette, hogy a stáb mindent megtesz azért, hogy Norbit minél kevésbé terheljék, emellett folyamatos fokozott orvosi felügyelet van a stúdióban, és Rubint Réka is mindig elkíséri a forgatásokra.

„Azért jöttem ide vissza, hogy egy kicsit megmutassam azt, hogy nekem ez egy kikapcsolódás. És mélypontról is fel tudok állni. Most nem tornászom, most kicsit odafigyelek és kikapcsolok. Van három-négy folyamat, amit egyszerre csinálok, és időre, és ez leköt”

- nyilatkozott Norbi, aki a mai napig csak részletekre emlékszik a történtekből.

A fitneszguru megnyugtatott mindenkit, hogy nincs már életveszélyben, mi több, óriási erőt érez magában. A Schobert Norbival készült riportot teljes egészében megnézhetitek az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás