promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi komoly döntést hozott, véget vet ennek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi 25 év után úgy döntött, visszahúzódik.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Schobert Norbi augusztus 26-án stroke-ot kapott a reggeli futása után, és miután mentőhelikopterrel kórházba szállították, azonnali műtétet végeztek el rajta. A fitneszguruért rengetegen aggódtak, de szerencsére már jól van, mi több, saját felelősségére el is hagyhatta már a kórházat.

Norbinak nagyon fontos volt, hogy a hétvégét már otthon tölthesse, hogy miért, arról a Fókusznak beszélt:

„Saját felelősségemre hétvégére ki lettem engedve, egy oka van: most lesz a 19. házassági évfordulónk, ezt mindenképp úgy akarom megélni, ahogy meg tudom... és ezt együtt szeretném megélni”

- fogalmazott Norbi, aki arra az elhatározásra jutott, hogy komoly változásokat vezet be a mindennapjaiba.

„Ma már naponta egy munkát fogok végezni, egy feladatot, és lenyugszom. Lehet, hogy egy egészség-példakép voltam huszonöt éve, csak hát eltelt huszonöt év. Én meg ötven elmúltam, eltekintettem attól is, hogy eleve egy rossz szívbillentyűvel születtem. Csak a feladataimmal foglalkoztam. Meg kell tanulnom befelé nézni, gondolkodni. Nekem ez egy intő jel, visszahúzódom, visszaveszek a feladatokból, a terhelésből, és megkísérlek csak a pozitív dolgokra koncentrálni. Amit az ember nem tud megoldani, azon felesleges magát idegesíteni. Arra kell koncentrálni mindenkinek, hogy a családjához békében haza tudjon térni"

A fitneszguru hozzátette, hogy feleségével azt is megbeszélték, hogy elmegy a légzésterapeutájához, és a meditációt sem tartja kizártnak.

A Schobert Norbival készült interjút teljes egészében megnézhetitek az alábbi videóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás