promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Uncharted: Tom Holland megmutatja, hogy Indiana Jonesnak is tökéletes lenne – előzetes
Borítókép:  Tom Holland / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a nagy sikerű PlayStation játékokon alapuló Uncharted című kalandfilm előzetese, amiben Tom Holland és Mark Wahlberg is feltűnnek.

A konzol gamerek pontosan tudják, hogy a PlayStation exkluzívnak számító Uncharted-széria játékai mennyire látványosak és fantasztikusak, hiszen nagyon érdekes a történetük, illetve elképesztően izgalmas a játékmenetük is, így ott van a helyük a legjobbak között.

Ezekben az alkotásokban Nathan Drake bőrébe bújhatunk, aki gyakorlatilag egy kincsvadász, és olyan kalandokat él át, amikről a legtöbben csak álmodoznak – nem csoda, hogy Hollywoodot is érdekelte a projekt, amit a legtöbben az Indiana Jones-szériához hasonlítanak.

Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével jön az Uncharted film, ami az első hivatalos előzetes alapján tökéletesen fogja hozni a játékok hangulatát, miközben olyan akciójelenetekkel kápráztat el minket, amik megtekintése után elégedetten fogunk csettinteni – szóval könnyen lehet, hogy ez lesz a következő év egyik legnagyobb mozis élménye.

A Ruben Fleischer (Venom, Zombieland) által rendezett Uncharted állítólag a játékok cselekménye előtt játszódik, így megtudhatjuk, pontosan hogyan ismerkedett meg Nathan Drake (Tom Holland) és Sully (Mark Wahlberg), akik együtt keverednek hihetetlen kalandokba, miközben rég elfeledett kincsek után kutatnak, amik egyáltalán nem adják könnyen magukat, hiszen általában komoly próbatételek, és életveszélyes akadályok várnak hőseinkre.

Itt lehet megnézni a 2022. február 18-án bemutatásra kerülő Uncharted előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás