Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Uncharted: Tom Holland megmutatja, hogy Indiana Jonesnak is tökéletes lenne – előzetes

Uncharted: Tom Holland megmutatja, hogy Indiana Jonesnak is tökéletes lenne – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Uncharted: Tom Holland megmutatja, hogy Indiana Jonesnak is tökéletes lenne – előzetes

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 17:34

Megérkezett a nagy sikerű PlayStation játékokon alapuló Uncharted című kalandfilm előzetese, amiben Tom Holland és Mark Wahlberg is feltűnnek.

A konzol gamerek pontosan tudják, hogy a PlayStation exkluzívnak számító Uncharted-széria játékai mennyire látványosak és fantasztikusak, hiszen nagyon érdekes a történetük, illetve elképesztően izgalmas a játékmenetük is, így ott van a helyük a legjobbak között.

Ezekben az alkotásokban Nathan Drake bőrébe bújhatunk, aki gyakorlatilag egy kincsvadász, és olyan kalandokat él át, amikről a legtöbben csak álmodoznak – nem csoda, hogy Hollywoodot is érdekelte a projekt, amit a legtöbben az Indiana Jones-szériához hasonlítanak.

Tom Holland és Mark Wahlberg főszereplésével jön az Uncharted film, ami az első hivatalos előzetes alapján tökéletesen fogja hozni a játékok hangulatát, miközben olyan akciójelenetekkel kápráztat el minket, amik megtekintése után elégedetten fogunk csettinteni – szóval könnyen lehet, hogy ez lesz a következő év egyik legnagyobb mozis élménye.

A Ruben Fleischer (Venom, Zombieland) által rendezett Uncharted állítólag a játékok cselekménye előtt játszódik, így megtudhatjuk, pontosan hogyan ismerkedett meg Nathan Drake (Tom Holland) és Sully (Mark Wahlberg), akik együtt keverednek hihetetlen kalandokba, miközben rég elfeledett kincsek után kutatnak, amik egyáltalán nem adják könnyen magukat, hiszen általában komoly próbatételek, és életveszélyes akadályok várnak hőseinkre.

Itt lehet megnézni a 2022. február 18-án bemutatásra kerülő Uncharted előzetesét:

Borítókép: Tom Holland / Profimedia