Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

50 év után megoldódott a Columbo-sorozat egyik legnagyobb, villantós rejtélye

50 év után megoldódott a Columbo-sorozat egyik legnagyobb, villantós rejtélye

Zene, Film & Kultúra

50 év után megoldódott a Columbo-sorozat egyik legnagyobb, villantós rejtélye

Zene, Film & Kultúra

Promotions 12:12

A gyönyörű nyomozás után már nincs is csak még egy kérdés.

A Columbo-sorozat ugyan már 18 éve véget ért, ennek ellenére a több tucat epizód apró jelenetei még mindig tartogathatnak meglepetéseket a rajongók számára. És persze minden egyes feltett kérdés megválaszolása izgalmas nyomozómunkába is torkollhat, amelynek a végeredménye óriási ovációt válthat ki a Columbo-széria kedvelőinek körében, akinek a számok több százmillióra tehető világszerte, Magyarországon is akadnak több százezren.

A képek keret nélkül című epizód a hetvenes évek egy klasszikus része, amelyben Dale Kingston művészetkritikus meggyilkolja nagybátyját, hogy ő örökölhösse a férfi felbecsülhetetlen értékű képgyűjteményét.

Egy igazi művészettörténeti megmártózás, amelyben a művészek múzsája is feltűnik az egyik jelenetben, egy gyönyörű nő, aki meztelen.

Ritka pillanat ez a szériában, hiszen a nudizmus nagyon ritkán került bele egy-egy részbe. Az erkölcsös magatartásáról híres Columbo hadnagy nem is volt hajlandó ránézni Kris-re.

A neten a rajongók azóta is keresték, hogy ki játszhatta a nő szerepét, mivel nem kreditelték a nevét, miközben több Columbo-epizódban is feltűnt. Nemrégiben azonban megtalálták a színésznőt, akit Katherine Darc-nak hívnak, legjelentősebb szerepe pedig a Mission: Impossibe-sorozat egyik részében volt.

A rejtély tehát többé nem rejtély.

Borítókép: Profimedia