promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez minden idők legjobb Columbo epizódja a rajongók szerint, sokan most meg fognak lepődni
Borítókép:  NBC UNIVERSAL TELEVISION / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze lehet vitatkozni az eredményen, hiszen ez egy olyan verseny, ahol akármelyik rész simán felkerülhetne az első helyre.

Az egyik leghíresebb amerikai Columbo rajongói oldal, a Columbophile 2020-ban is meghirdette azt a versenyt, ahol a legjobb Columbo epizódot keresték a rajongókkal közösen. A versenyben nemrégiben hirdettek összesítést, és az eredményeket közölték is.

Talán a világon ez az egyik legkedvesebb toplista, mivel még a 10. helyezett is kiváló alkotás, egy olyan rész, amit számtalanszor meg lehet nézni. Nüanszok dönthetnek, de valószínű, hogy tényleg van egy kiemelkedő darabja Columbo hadnagy zseniális nyomozásainak, egy rész, amely kicsit mindegyik felett van. Ez a rész már évek óta elhozza az első helyet a szavazásokon. És valószínű, hogy soha nem is lesz trónfosztás.

Vagy igen? Felmerült ugyanis, hogy folytatják a sorozatot, méghozzá egy elég A-kategóriás színész, egy igazi Columbo-rajongó főszereplésével.

Az első helyezett a Vihar egy pohár borban, amelyet 1973-ban mutattak be, egy borászról szól, aki megöli testvérét, de nem is akárhogyan, Columbo az egyik legzseniálisabb nyomozását mutatja be a publikum előtt, elképesztő nyomokból ítélkezve fejti meg a rejtélyt.

A teljes lista:

  1. Vihar egy pohár borban
  2. Ahogy a könyvben meg van írva
  3. Kapj el, ha tudsz!
  4. Szemfényvesztő
  5. A szuperintelligens gyilkos csődje
  6. Embert barátjáról
  7. Zavaros vizeken 
  8. Negatív reakciók
  9. Gyilkosság a műtőasztalon
  10. Végzetes gyakorlat

Szerintetek melyik a legjobb rész? És miért? A cikkhez tartozó Facebook-poszt alatt IDE kattintva várjuk a hozzászólásaitokat.

Valószínűleg ezzel a cikkel meginvitáltuk az összes magyar Columbo-rajongót. Esetleg van kedvetek egy kvízhez, amelyben tényleg akad egy-két nagyon ravasz és nehéz kérdés?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás