Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kampókéz: ha magyarul mondjuk ki ötször a nevét, akkor is előjön és lemészárol?! – új előzetes

Kampókéz: ha magyarul mondjuk ki ötször a nevét, akkor is előjön és lemészárol?! – új előzetes

Zene, Film & Kultúra

Kampókéz: ha magyarul mondjuk ki ötször a nevét, akkor is előjön és lemészárol?! – új előzetes

Zene, Film & Kultúra

HGE 18:58

Már nem kell sokat várni a klasszikus Clive Barker horrorregény alapján készült Kampókéz című film új változatára/folytatására, amihez most egy remek, igazán hátborzongató előzetes érkezett.

Idén az Oscar-díjas Jordan Peele (Tűnj el!) felfrissíti a vérfagyasztó városi legendát Kampókézről. A feltörekvő filmes, Nia DaCosta rendezte a kultikus horror új, mai környezetbe helyezett változatát/folytatását, aminek a főszereplője Yahya Abdul-Mateen II és Teyonah Parris.

A Kampókéz történetéről:

A helyiek körében köztudott, hogy Chicago Cabrini Green nevű környékének lakóházait egy rémtörténetekből ismert, kampókezű, természetfeletti gyilkos tartotta rettegésben, akit kellő bátorsággal megidézhetett az, aki ötször kimondta a nevét a tükör előtt. Napjainkban, tíz évvel azután, hogy a Cabrini utolsó eredeti épületét is lebontották, és a felértékelődött területet az ezredforduló után született generáció népesítette be, Anthony McCoy vizuális művész és barátnője, a galériavezető Brianna Cartwright beköltöznek egy ottani luxuslakásba.

Anthony festői karrierje éppen hullámvölgyhöz ér, amikor találkozik egy régi lakossal, akitől megismeri Kampókéz valódi, szörnyűséges történetét. Hogy megőrizze pozícióját a chicagói művészeti világban, Anthony elhivatottan kutatni kezdi a kísérteties részleteket, amik friss ihletet adhatnának műveihez. Nem sejti, hogy eközben olyan múltra nyit ajtót, ami kikezdi elméje épségét és iszonyatos erőszakhullámot enged szabadjára.

Nia DaCosta félelmetesnek ígérkező horrorfilmje augusztus 26-án kerül bemutatásra a magyar mozikban – itt lehet megtekinteni a Kampókéz új, szinkronos előzetesét:

Borítókép: Forum Hungary