promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
"Szeretünk b*szakodni az emberekkel" - vallotta be a Vaksötét 2 producere egy, a filmhez kötődő felhördülés kapcsán
Borítókép:  Vaksötét 2/Screen Gems
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan felháborodva megkérdőjelezték, hogy helyes volt-e a Vak Emberből antihőst gyártani a Vaksötét 2-ben, miközben egy emberrabló, gyilkos és szexuális erőszaktevő az öreg.

A Vaksötét utolsó jelenete egy újabb leszámolásra utalt a túlélő betörő Rocky (Jane Levy) és a Vak Ember/ Norman Nordstrom (Stephen Lang) között. A Vaksötét 2 azonban kizárólag az utóbbira koncentrál, és egy 11 éves kislány (Madelyn Grace) védelmezőjeként pozicionálja őt, aki egy csapat gengszter célpontjává vált - ez a döntés nem minden műfajrajongónak tetszett, tekintve, hogy a karakter előéletét emberrablás, gyilkosság és szexuális zaklatás is jellemzi - írja a theGeek.

Fede Álvarez producer - aki a rendezői feladatokat Rodo Sayagues társszerzőre bízza - azonban nem fél a visszhangtól, ahogy azt a Total Film magazin új számában elmondta, amely most jelent meg.

"Szeretünk b*szakodni az emberekkel"

– nyilatkozta Álvarez a film első teaserére adott reakciók kapcsán.

"Meg akarjuk mutatni, hogy a dolgok nem fekete-fehérek. Az emberek aggódnak, hogy ő egy antihős? Az olyan sorozatok, mint a Trónok harca megőrjítik az embert a rossz emberek iránti empátiával. Ő inkább egy anti-gonosz. Lehet, hogy azt hiszi, hogy nem az, vagy tesz olyan dolgokat, amivel átmenetileg megússza ezt, de mégis az. Ő egy árnyékszereplő, nem annyira a főszereplő. Sokkal több van a történetben."

"Ez csak kiszámíthatatlanná tesz mindent"

– teszi hozzá Sayagues rendező.

"Ha egyértelmű, hogy kik a jófiúk és kik a rosszfiúk, akkor tudod, hogy ki fog boldogulni, nem igaz?"

A Don't Breathe 2 augusztus 13-án kerül bemutatásra az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, a magyar bemutatóról egyelőre sajnos még nincs hivatalos hír.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás