promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kampókéz: megérkezett az új, hátborzongató szinkronos előzetes
Borítókép:  youtube.com/Forum Hungary (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy újabb legendás horrorikonba lehel életet Hollywood, hiszen Kampókéz visszatér, és az új, magyar nyelvű előzetes alapján jobban tesszük, ha nem mondjuk ki a tükör előtt ötször a nevét.

Kampókéz rémmeséjét már rengetegen hallották, hiszen szinte mindenki tudja, hogy a legenda szerint ötször kell kimondani a nevét a tükör előtt, és akkor megjelenik, hogy keserves halált hozzon a bátor, de buta emberekre. 1993-ban készült is róla egy jó kis horrorfilm, amit most a Tűnj el!, illetve a Mi rendezője, Jordan Peele dolgozott fel a sajátos módján.

Az új Kampókéz adaptációt Nia DaCosta rendezte, és a főszerepben az Aquamanből ismert Yahya Abdul-Mateen II látható.

Már érkezett belőle pár elég hangulatos kedvcsináló, amiből kiderült, hogy modern köntösbe öltöztetik a többek között rasszizmusra épülő alapművet, hiszen annak köszönhetjük a rettegett szörnyeteg megszületését. Éppen ezért jelenleg elég aktuális a témája, és mivel mostanában nem igazán érkeztek jó horrorfilmek, így szinte borítékolható az alkotás sikere.

Végre kijött az új, szinkronos előzetes, ami egy kicsit többet is elárul a történetről, így kiderült, hogy valószínűleg nem csupán pár áldozatot fog szedni Kampókéz, hanem jó eséllyel világuralomra tör, szóval felkészülhetünk arra, hogy el kell takarnunk a tükröket, mert ennek nem lesz jó vége.

Itt lehet megtekinteni a jelen állás szerint szeptember 24-én érkező, elég félelmetesnek ígérkező Kampókéz előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás