promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon durva démonos horrorral tér vissza az Annabelle 2 rendezője
Borítókép:  Annabelle és David F. Sandberg / Warner Bros Entertainment / RatP / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Amikor kialszik a fény és a Shazam! tehetséges rendezője, David F. Sandberg visszatér a jó öreg horror műfajhoz, ráadásul egy nagyon keménynek ígérkező filmmel.

Az utóbbi években rendesen megnövekedett a félelmetes alkotások népszerűsége, hiszen olyan sikeres horrorokat mutattak be, mint például a Démonok között, Az vagy az Annabelle. Az utóbbi széria második részét az Amikor kialszik a fény című hátborzongató alkotást is rendező David F. Sandberg készítette, aki miután bebizonyította, hogy mesterien ért a félelemhez, átnyargalt a szuperhősökhöz, majd megcsinálta 2018 egyik nagy durranását, a Shazam!-ot.

A SlashFilm értesülései szerint a rendező végre visszatér a horrorhoz, és hamarosan elkészíti nekünk a The Culling (szabad fordításban: A selejtezés) című művet, ami egy világtól elvonuló papról szól, aki egyszer, és utoljára meg akar küzdeni azzal a démonnal, aki gyerekkorában terrorizálta a családját.

Elég izgalmasan hangzik, ráadásul már az is kiderült, hogy egy kicsit nagyobb betekintést nyerünk majd abba, hogyan is működnek ezek a gonosz entitások. Itt tényleg minden adott lesz egy vérfagyasztó filmhez, hiszen a főszereplő egy elszigetelt, magányos környezetben fog élet-halál harcot vívni egy szörnyű lénnyel.

Arról még nincs hír, hogy pontosan mikor érkezik a Stephen Herman állítólag remek forgatókönyve alapján készülő The Culling, de David F. Sandberg annyit elmondott, hogy előbb a Shazam! folytatását fogja megcsinálni.

Szóval csak utána jöhet ez, így legjobb esetben is nagyából 2023-ban láthatjuk leghamarabb. Az eddigiek alapján viszont érdemes lesz várni rá, mert elég nyomasztónak tűnik ahhoz, hogy igazán különleges élményben legyen részünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás