Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rátalált a szerelem az Isztambuli menyasszony verekedős sztárjára

Rátalált a szerelem az Isztambuli menyasszony verekedős sztárjára

Zene, Film & Kultúra

Rátalált a szerelem az Isztambuli menyasszony verekedős sztárjára

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:09

Két éve vált el feleségétől Özcan Deniz, új barátnőjének pedig akár az apja is lehetne.

Nagy szívtipró hírében áll Özcan Deniz, az Isztambuli menyasszony című török sorozat főszereplője. Nemrég arról érkezett hír, hogy a 49 éves színésznek bíróság elé kell állnia, amiért bántalmazta feleségét, Feyza Aktant, és akár másfél éves börtönbüntetés is várhat rá.

A sorozatban Faruk Borant alakító sztár 2019-ben vált el, de az asszonnyal szemben elkövetett erőszakos tettei mind a mai napig kísértik őt. Ez persze nem akadályozza meg abban, hogy új párkapcsolatot alakítson ki.

Fotó: instagram.com/samar.dadgar

Özcan Deniz a közelmúltban mutatkozott először új barátnőjével. A hölgy iráni származású, és divattervezőként dolgozik. Samar Dadgar 23 évvel fiatalabb a színésznél, és nem különösebben kedveli a nyilvánosságot.

Legalábbis erre utal, hogy miközben sztárpárja megpróbálta udvariasan lerázni a nyomukba szegődött újságírókat, addig a mutatós hölgy a kamerákat is látványosan kerülte. Ezek után nem csoda, hogy Samar 38 ezer követővel rendelkező Instagram-oldalán természetesen nyomát sem találjuk új szerelmének.

Ha fotóval nem is, de egy szívhez szóló kommenttel ugyanakkor mégiscsak megjelent Deniz a kedvese egyik bejegyzése mellett. Az európai szemnek és fülnek szokatlan az az ihletett költőiség, amellyel a férfi és a nő bókoltak egymásnak.

„Te vagy a lélek, a forrás, a tenger, a part… Az egész világot meghódítod a kicsi szíveddel”

– írta a színész, de a lány sem maradt adósa.

„Kész vagyok odaadni az egész világot a mosolyodért. A szerelem folyik az ereimben, pillangók a hasamban, te mutattad meg nekem, hogy semmi sem lehetetlen az életben. Örülök, hogy létezel”

– áradozott a fiatal hölgy.

Borítókép: instagram.com/samar.dadgar / instagram.com/ozcandeniz / Profimedia