promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ejnye: börtön várhat az Isztambuli menyasszony sztárjára!
Borítókép:  Istanbullu Gelin
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Özcan Deniz verte a terhes feleségét, korántsem olyan lovagias, mint a filmjeiben.

Az Isztambuli menyasszony főszereplője, Özcan Deniz már elvált feleségétől, de az egykori házas felek között javában dúl a perpatvar. A férfi ellen bántalmazás miatt folyik bírósági eljárás, és olyan komoly a dolog, hogy akár 1 év 6 hónap börtönt is kaphat.

Feyza Aktan mindössze egy évig volt a 49 éves színész felesége, a válásukat 2019-ben mondták ki. A nő elmondása szerint a sztár többször is bántalmazta őt házasságuk ideje alatt, és ezek során sérüléseket is szerzett.

Az Isztambuli menyasszony című török szappanoperát még ezt megelőzően, 2017-ben forgatták, Magyarországon pedig 2020-ban mutatták be az igaz történetet feldolgozó, és itthon is hamar népszerűvé vált sorozatot.

A feleség elmondta, hogy Özcan Deniz csalta őt, és amikor néha ő is el akart menni otthonról, akkor bezárta a szobájába, és megöléssel fenyegette. A bíróság ezen vádak alapján fog ítéletet hozni, ezért néz ki egy komolyabb büntetés a színésznek.

A helyzetet súlyosbítja, hogy mindezeket Özcan Deniz akkor követte el, amikor a felesége a gyermekükkel volt várandós. Legutóbb 2019 júniusában, egy németországi nyaralás idején bántalmazta az asszonyt. A nő lánytestvérének jelenlétében ütötte meg, így szemtanúja is volt már az erőszakosságának.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás