promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Samuel L. Jackson elárulta, hogy melyik az 5 kedvenc saját filmje – Jól meglepett mindenkit a választásaival!
Borítókép:  Samuel L. Jackson / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elképesztő pályafutást tudhat maga mögött Samuel L. Jackson, de ő mégis pillanatok alatt kiválasztotta az 5 kedvenc saját filmjét, a végeredmény pedig rendesen meglepte az embereket.

Samuel L. Jackson minden idők egyik legikonikusabb színésze, aki rengeteg sikerfilmben szerepelt már a Ponyvaregénytől kezdve a Star Wars I. rész – Baljós árnyakig. A világsztár jelenleg is kifejezetten aktív, hiszen nemrég jelent meg a Spirál: Fűrész hagyatéka című alkotása, hamarosan pedig megérkezik a Sokkal több mint testőr 2, amiben Ryan Reynolds oldalán fog akciózni.

A folyton káromkodó híresség éppen az utóbbit reklámozta egy beszélgetős műsorban, mikor megkérdezték tőle, hogy melyik az 5 kedvenc filmje saját magától, ő pedig meglepően gyorsan ki tudta választani a temérdek munkája közül azt a maréknyit, amit a legjobban szeret:

  1. Utánunk a tűzözön (1996)
  2. Ha ölni kell (1996)
  3. Jackie Brown (1997)
  4. A vörös hegedű (1998)
  5. 187 (1997)

Nem kis felháborodást okozott a rajongóknál ez a lista, hiszen nincs rajta se a Ponyvaregény, se a Django elszabadul, se a Bosszúállók, sőt, még a Jurassic Park is hiányzik – bár egyeseknek talán pont, hogy a 2006-os Kígyók a fedélzeten igazságtalan hanyagolása a legfájóbb.

Cserébe viszont valóban remek alkotásokról van szó, amiket érdemes mindenkinek megnéznie, hátha ezek lesznek az új kedvencek Samuel L. Jacksontól.

Itt lehet megnézni az interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás