promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson elhozzák nekünk az év legőrültebb akció-vígjátékát – előzetes
Borítókép:  Lionsgate
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Sokkal több mint testőr folytatásának legújabb előzetese, amiben Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek akciózik, de persze az ökörködés sem marad el.

2017-ben mutatták be a Sokkal több mint testőr című elvetemült akció-vígjátékot, amiben összeeresztették Ryan Reynoldsot és Samuel L. Jacksont, a végeredmény pedig elképesztően szórakoztató lett, hiszen kaptunk látványos lövöldözéseket és pár óriási poént is. Nem csoda, hogy a közönség imádta, most pedig jó hírünk van, ugyanis érkezik a folytatás.

A Sokkal több mint testőr 2-ben a Ryan Reynolds által alakított Michael Bryce kicsit félreteszi a testőrködést, de visszarántja őt Sonia (Salma Hayek), akinek nagy szüksége van rá, ugyanis elrabolták szerelmét, Dariust, akit Samuel L. Jackson testesít meg – és amúgy pontosan ő az, aki szinte pokollá tette Michael Bryce életét.

Aki szereti az őrült humort és a pörgős akciójeleneteket, az valószínűleg elégedett lesz ezzel a filmmel, hiszen az agyatlan kikapcsolódás szinte garantált. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az első részt is készítő Patrick Hughes alkotásában a három főszereplőn kívül feltűnik még Antonio Banderas, Frank Grillo és Morgan Freeman is.

Itt lehet megtekinteni a június 17-én érkező Sokkal több mint testőr 2 új, minden eddiginél mókásabb előzetesét, ráadásul magyar felirattal:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás