promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Samuel L. Jackson karaktere is megkapja a saját Star Wars-sorozatát?
Borítókép:  Mace Windu szerepében Samuel L. Jackson / Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy a Disney titokban egy Mace Windu előzményszériát tervez, ráadásul Samuel L. Jackson is szerepelni fog benne.

Mace Windut a Star Wars I. rész – Baljós árnyak című alkotásban ismerhették meg a rajongók, és egyből nagyon népszerű lett, hiszen a zseniális Samuel L. Jackson alakította. De nem csupán azért volt különleges, mert egy elég erős jediről van szó, hanem a színész kérésére George Lucas megengedte neki, hogy addig szokatlan módon lila színű fénykardot kapjon a figura.

Igaz, hogy a karaktertől el kellett búcsúznunk a Star Wars III. rész – A Sith-ek bosszúja című filmben, miután meggyűlt a baja Palpatine-nal, de ez nem jelenti azt, hogy többé már nem láthatjuk, hiszen a Disneynek a MovieWeb cikke szerint nagy tervei vannak vele.

Állítólag éppen egy előzménysorozaton dolgoznak a Disney+ platformra, aminek a főszereplője egy új színész által alakított, fiatal Mace Windu lenne, de Samuel L. Jackson is feltűnne majd pár jelenetben, amik valószínűleg a jövőben játszódnak.

Elég érdekesen hangzik, és az eddigiek alapján még akár jó is lehet, hiszen a The Mandalorian hatalmas siker volt, és a hamarosan érkező Obi-Wan Kenobi-szériát is rengetegen várják. Csupán az a kérdés, hogy mennyire érdemes erre a figurára építeni egy többrészes művet, mivel hiába szeretik sokan, még talán egyetlen ember sem tette fel a kérdést, hogy:

vajon mit csinált fiatal korában Mace Windu?

Jó lenne, ha ez az ötlet nem csupán a Star Wars újabb kétségbeesett próbálkozása lenne, hogy releváns maradjon, hanem tényleg van egy jó indokuk arra, hogy visszahozzák a karaktert. Az elég bizalomgerjesztő, hogy a pletykák szerint Samuel L. Jacksonnal is számolnak, szóval egyelőre még nem kell pánikolni, csak várjuk ki a végét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás