promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rémisztő elmélet az Exatlon Hungaryről - Puzsér Róbert szerint ezért nézi a műsort több százezer magyar
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy tényleg ez a csúf igazság? Az Önkényes Mérvadóban a műsorvezetők elmondták a véleményüket.

Puzsér Róbert, Horváth Oszkár és Csízi Ági a SpiritFM-n futó véleményműsorban, az Önkényes Mérvadóban körülbelül egy órán keresztül elemezték szét a TV2 egyik csúcsprodukcióját, az Exatlon Hungaryt. Azt a műsort vették górcső alá alaposan, amely naponta több százezer magyart ültet a tévéképernyők elé, és még több magyar fejébe mászik bele a róla szóló diskurzus közepette. 

A műsorról rengeteget lehet cikkezni, hiszen egy elég hibrid szórakoztatásról van szó, amelyben többféle műfaj is keveredik. Ezek miértjeiről és hogyanjairól pedig akár több napot is végig lehetne dumálni, hogy a beszélgetés végén egy nagy "hmmm" után azt mondhassuk majd egymás véleményére, hogy

"igen, igazad lehet, ez is lehet az egyik ok".

Korábban már a Promotions-ön mi is több cikkben írtunk arról, hogy mi folyhat az Exatlon Hungaryben, a műsorszerkesztés milyen alapelveket követhet, hol érhetők tetten a furcsaságok, miközben hozzánk érkező olvasói levelek egy-két érdekességre rá is világítanak.

Az látszik tehát, hogy kicsit mindenkit érdekel ez a műsor.

Most Puzsérék tették boncasztalra az Exatlont, és hát elég rémisztő lett a végkövetkeztetésük, persze ez is csak egy vélemény, amit vagy elfogadunk vagy nem, mindenesetre érdekes, amit a kritikusok a műsor végén elmondtak az Exatlon Hungaryről.

Puzsér egyszerűen nem érti az élményét az egész műsornak, mint elmondta

"a realytiről orrhosszal lemaradó, a sportközvetítésről három körrel lemaradó élményt azt valahogy nem értem".

Puzsér szerint sokan a nők fenekeiért és melleiért nézik a műsort, hiszen ezek mindig ki is vannak emelve a bevágások során. Illetve a műsorvezetők szerint a műsor sikere a vonzó, trópusi élményben is rejlik, amit kapunk. Horváth Oszkár szerint úgy tűnhet, "mintha helyettünk nyaralnának", hiszen két évad már a járvány alatt ment le a műsorból.

Csízi Ági szerint igazából a család minden tagja megtalálhatja az Exatlonban a szórakozást, mint mondta,

"nézi a feneket apuka, nézi a kockás hasat anyuka, a gyerek meg a sportot"

A műsort érdemes meghallgatni, mivel nagyon elgondolkodtató gondolati átkapcsolások vannak az egyes részek között, többek között beszélnek Palik Lászlóról, az ő Forma-1-es közvetítéseiről, illetve az Exatlonban nyújtott teljesítményéről is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás