promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott az Exatlon Hungary: átverték a nézőket
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Exatlon Hungary egy megrendezett műsor. Még mindig nem hiszed el? Akkor ezt nézd meg!

Korábban írtunk Tóth Janka betegségéről, amiről több, mint egy hétig senki semmit nem tudott, hiszen a műsorban óriási volt a hallgatás. A Bajnokkal Palik László közölte, hogy nem folytathatja a versenyt, és ezt az egyébként gyakran sírásra hajlamos vívó egyetlen könnycsepp nélkül vette tudomásul. Csapattársaitól nem búcsúzhatott el, és még aznap megérkezett a helyére Kurtán Adél.

Egyik olvasónk a minap küldött nekünk egy üzenetet, amiben felhívta a figyelmünket egy másik furcsaságra a műsorral kapcsolatban. Kocsis Lilkó nem vett részt a mexikói csapat ellen vívott Nemzetek Viadalán, még csak szurkolóként sem (amit egyébként mi se nagyon értettünk - a szerk.). Mint kiderült, mindez azért volt, mert megsérült a keze; de a hétfői adásban már épen és egészségesen állt újra a pályára. Olvasónk egy videót is küldött, amit a Hunique töltött fel a YouTube-ra.

Az egyik szemfüles néző észrevette, hogy a Nemzetek Viadalán folyamatosan bújtatják Lilkót, mindig kitakarja valaki, pedig mivel elég alacsony lány, ezért az első sorban kellene mindig állnia, hogy mindig látható legyen. Mint kiderül, nem véletlenül bújtatták:

az alábbi videó egyik képkockáján jól látható, hogy Lilkó jobb keze be van kötve, vagyis egy olyan sérülést szenvedett, ami kórházi ellátásra szorult.

De mikor történt ez a baleset? Előző nap még semmi baja sem volt. Nos, a nézők hamar elkezdtek teóriákat gyártani, és arra jutottak, hogy

a Nemzetek Viadalát később vették fel, mint a hétfőn látott Végjáték első fordulóját, ahol Lilkónak még semmi baja sem volt.

Viszont az adás előzetesében feltűnt egy szirénázó mentőautó, aki éppen elszállít valaki a pályáról. Több se kellett a nézőknek, egyből rájöttek, hogy biztos Lilkó ebben az adásban fog megsérülni.

Nem így történt. A Bajnokok egyik újoncát, Suti Andrást vitték el a pályáról, Lilkó épségben megúszta a Végjátékot. Szóval biztos, hogy ő még valamikor mostanában meg fog sérülni. De van itt még valami!

Emlékeztek arra az adásra, amiben Palik László váratlanul megjelent a versenyzőknél, hogy közölje velük az új menetrendet? Mikor a Bajnokoknál tett látogatást, és elmondta nekik, hogy hosszas tárgyalások után hirtelen sikerült megegyezni a mexikóiakkal, hogy rendezzenek egy Nemzetek Viadalát - mert ugye nem volt eddig mindig magyar - mexikói összecsapás az Exatlonban -, érdekes módon se Lilkó, se Suti András nem volt ott a Bajnokokkal. Vagy akkor voltak kórházban, vagy akkor is bújtatni kellett őket, hogy senkinek se legyen gyanús.

És vajon mi volt az oka annak, hogy Kocsis Lilkó azt javasolta, hogy az újonnan érkezett Kurtán Adél, akinek addig semmiféle tapasztalata nem volt a pályákkal kapcsolatban, fusson a Nemzetek Viadalán, ahol a világ legjobbjainak számító mexikói csapat legjobbjaival szállnak harcba. Pont egy Kocsis Lilkó engedné át ezt a lehetőséget egy zöldfülűnek?

„Teret kéne adni az újaknak, hogy tudjanak gyakorolni”

- mondja az alábbi videóban Lilkó, aki nagyon ügyesen takargatja a jobb karját a takaró alatt. És persze egy Nemzetek Viadala a legjobb lehetőség a gyakorlásra, még akkor is, ha semmi tétje, igaz?

Szóval, csak hogy összegezve legyen a dolog: a Nemzetek Viadala később lett felvéve, mint a Végjáték, ezért is nem futott Lilkó és Suti András. András sérülését már láthattuk, és hamarosan Lilkó balesetének körülményeit is megismerhetjük.

A Hunique nemrég egy fantasztikus videót tett közzé, amiben aztán tényleg minden benne van Lilkóról, és Jankáról is. Érdemes megnézni, főleg azoknak, akik szerint az Exatlon továbbra sem egy megrendezett valóságshow. Ez persze nem azt jelenti, hogy a végeredmény is előre meg van írva!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás