promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Átverés az Exatlon Hungary-ben?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Felmerült annak a lehetősége, hogy a Kihívók csapatkapitánya csak szimulál.

Szerdán Adu csúnya sérülést szenvedett az egyik futam közben, de a csütörtöki Végjáték előtt már azt mondta csapattársainak, hogy jobban van. Novák Zalán, aki korábban trópusi dengue-lázban szenvedett, és már lábán is megsérült, most megint egyre rosszabbodó fájdalmakra panaszkodott a lábában, és rettegett attól, hogy mit mond majd neki az orvos.

Később Palik László közölte a rossz hírt, hogy jobban meg kell vizsgálni Zalán comsérülését, és addig nem is léphet pályára.

Később kiderült, hogy még Adunak sem szabadott volna megterhelnie a lábát, nemcsak elvesztette a futamot Olivér ellen, de minden egyes mozdulatánál érezte a fájdalmat.

A döntő futamot Dave és Zozo futotta, amit végül a Bajnokok nyertek meg, így az már biztos, hogy a Kihívók közül távozik valaki az Exatlon Hungary-ből. Hogy ki lesz Herceg Alex ellenfele, azt Dorcinak kell majd eldöntenie.

A Végjáték után a Bajnokok elbeszélgettek kicsit Zalán állapotáról. Tóth Dávid szerint benne van a pakliban az, hogy a Kihívó csak azért mondta, hogy megint fáj a lába, mert nem szereti az „asztalos” játékokat, és egy ilyen ürüggyel könnyen ki is kerülhette azt. Ezek után a Bajnokok kíváncsian várják, hogy Zalán a pénteki Medál játékban már beszáll-e a küzdelembe, mert ha igen, akkor majdhogynem biztosra vehető, hogy a kékek csapatkapitánya mindenkit átvert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás