promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham fogja felpörgetni a magyar mozikat?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az új Fűrész-film és Jason Statham együtt fogják megmenteni a magyar mozikat.

Nem kell tovább várni. Június 3-án végre a Cinema City mozijai is megnyitják kapuikat - ezt a Cinema City Facebook-oldalán jelentették be még szerdán.

„203 nap várakozás után, végre eljött az idő! Június 3-tól újra várunk Titeket a Cinema City mozikban! A kényelmes és biztonságos mozizás mellett a sokszínű és fergeteges hazai és nemzetközi filmkínálat is garantált lesz”

Hogy milyen filmeket nézhetünk majd június 3-tól, az május 30-án, vasárnap kerül fel a Cinema City honlapjára, de az biztos, hogy ezek az alkotások köztük lesznek. Az alábbi filmekről írt kritikáinkat a címekre kattintva olvashatjátok el!

Ezen kívül valószínűleg műsorra tűzik a Godzilla Kong ellen-t, a Monster Hunter-t, a Mortal Kombatot, és a Tom és Jerry-t is.

Természetesen a friss premierfilmekre sem kell már sokat várnunk, hiszen hamarosan debütál a Halálos iramban 9. része, a Szörnyella, és a Démonok között 3. része. Június 3-án érkezik meg a Spirál - Fűrész hagyatéka, ami új életet lehel a népszerű horror franchise-ba, majd június 10-én Jason Statham és Guy Ritchie közös produkciója, az Egy igazán dühös ember kerül bemutatásra, amiről már mi is írtunk egy igazán pozitív értékelésű kritikát. Hogy miért érdemes megnézni ezt a filmet, azt az alábbi cikkben olvashatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás