Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kenneth Branagh lesz az Egyesült Királyság miniszterelnöke

Kenneth Branagh lesz az Egyesült Királyság miniszterelnöke

Zene, Film & Kultúra

Kenneth Branagh lesz az Egyesült Királyság miniszterelnöke

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 11:32

A Sky TV egy ötrészes minisorozatot készít a brit kormány első koronavírus elleni intézkedéseiről, és a járvány kezdeti szakaszáról.

A Variety számolt be róla, hogy Az angyali szemek-et és A gyilkos bennem él-t is jegyző Michael Winterbottom egy ötrészes minisorozatot készít a Sky TV-nek a brit kormány első koronavírus elleni intézkedéseiről, és a járvány kitörésének kezdeti időszakáról.

A szériában természetesen komoly szerepet kap Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke is, akit az egyik legkiválóbb brit színész, Kenneth Branagh fog alakítani.

„A covid-19 első hullámára örökké emlékezni fogunk. Amikor az egész ország összefogott, hogy egy láthatatlan ellenséggel harcoljanak. Amikor az emberek minden eddiginél jobban a tudatában voltak a közösség fontosságának. Sorozatunk számtalan igaz történetet sző össze – Boris Johnsontól kezdve a frontvonalban dolgozókig országszerte –, bemutatva a tudósok, az orvosok, a szociális gondozók, és a politikai döntéshozók erőfeszítéseit, hogy megvédjenek minket a vírustól”

– nyilatkozott a rendező projektről.

A minisorozat 2022 őszén debütál majd a Sky-on.

Borítókép: Variety

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria