promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobbant a Godzilla vs. Kong első előzetese, és brutálisan néz ki
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre megérkezett a Godzilla vs. Kong első hivatalos előzetese, és bizony megéri várni erre a hihetetlenül látványos szörnyfilmre.

2014-ben debütált a legújabb Godzilla-feldolgozás, amit három évvel később a Kong: Koponya-sziget követett, majd 2019-ben a Godzilla II - A szörnyek királya. A rajongók azóta várják a filmtörténelem két leghíresebb szörnyetegének gigászi összecsapását, de a pandémia miatt ezt is el kellett halasztani.

Nemrég viszont az a remek hír érkezett, hogy a tervezettnél hamarabb, már március 26-án bemutatják a filmet az amerikai mozikban, és az HBO Max-on egyszerre.

Már csak azért is volt jó ötlet előrébb hozni a premiert, mert a január 24-én, vasárnap felkerült előzetes után csak fokozottabb kíváncsisággal várjuk Godzilla és King Kong összecsapását, ami az alábbi képsorok alapján egy elképesztő filmélmény lesz.

Bár az ilyen filmek a tökéletes hangrendszerért és a nagyvászonért kiáltanak, nekünk sajnos be kell érnünk a torrentezéssel és az otthoni mozizással. Ezt a két hónapot pedig már könnyen kibírjuk, főleg, ha itt van egy ilyen előzetes, amit akár minden nap újra és újra tudnánk nézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás