promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis hullazsákba került a legújabb klipjében
Borítókép:  Curtis / via youtube.com/Curtis Official (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Curtis vadi új dala, a „Fáradt lélek”, aminek a videója meglepően véres és durva lett, de a zene annál kellemesebb.

Mostanában rengeteget beszélhettünk Széki Attiláról, vagyis közismertebb nevén Curtisről, hiszen miután meghódította a nézőket a Sztárban sztár című műsorban, az egyik adásra nem ment el, ezért kiesett a versenyből; majd dulakodás tört ki az egyik meccsén és emiatt eltiltották; illetve a szerelem is újra rátalált a kosárlabdázó, Barnai Judit személyében.

Viszont nem szabad elfelejteni, hogy Curtis leginkább a zenéjével híresült el, és most megvolt a hatalmas visszatérése is, ugyanis megérkezett a „Fáradt lélek” című dal, amiben elég sokat énekel, ráadásul a klip is egészen látványosra sikeredett, hiszen folyik benne a vér és még a rapper is hullazsákba kerül.

A bensőséges hangvételű, végig ritmusos szerzemény a rajongók visszajelzése szerint üdítő frissességgel hat, és nagyon jól áll Curtisnek ez a stílus. Mivel a feltöltés után mindössze pár órával máris több mint 100 ezer ember volt kíváncsi a produkcióra, így kijelenthetjük, hogy ismét hatalmas sikert aratott a híresség, és ez még csak a kezdet, hiszen hamarosan a Sztárban sztár idei nyertesével, Szabó Ádámmal is közös zenét fog kiadni.

Itt lehet meghallgatni Curtis „Fáradt lélek” című számát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás