promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott: ő Curtis új barátnője
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ugyan csak nemrég derült ki, hogy válik a feleségétől Curtis, most fény derült arra, hogy a rapper már két hónapja egy ismert sportolóval van boldog párkapcsolatban.

Két hete érkezett a váratlan hír, hogy Curtis válik a feleségétől, Krisztinától, aki a rapper gyermekének édesanyja. Később kiderült, hogy a pár már hónapokkal ezelőtt szakított, de azért nem verték nagy dobra, mert abban reménykedtek, hogy még helyre tudják hozni a kapcsolatukat. Végül Krisztinánál betelt a pohár, de ennek ellenére továbbra is jó viszonyt ápolnak egymással.

Mint kiderült, Curtis azóta továbblépett, és már két hónapja egy másik nővel van boldog párkapcsolatban, név szerint Barnai Judit válogatott kosárlabdázóval, akit barátai előtt sem rejteget. Újpesti törzshelyére is mindig magával viszi, és nemrég Győrben buliztak együtt.

„A múlt pénteken Attila a művészválogatottal focizott Győrben, a Futball Éjszakája gálamérkőzésen. Judittal ott találkoztak, majd egész este együtt szórakoztak. Meg sem próbálták titkolni, hogy egy párt alkotnak. Egyeseknek akkor úgy tűnt, a fiatal sportolólány van jobban oda a rapperért. Végül kettesben távoztak”

– mesélte a BEST Magazinnak Curtis egyik közeli ismerőse.

A lap fotósa néhány lesifotót is készített a szerelmesekről.

Fotó: BEST Magazin Facebook

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás