promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis máris a gyermekvállalást fontolgatja új szerelmével?
Borítókép:  Curtis / via origo.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis és Barnai Judit már hivatalosan is egy pár, most pedig kiderült, hogy igazán komoly terveik vannak egymással, hiszen többek között a gyermekvállalás is szóba került közöttük.

Az utóbbi hetekben elég sok balhéba keveredett Curtis, hiszen többek között dulakodás volt az egyik focimeccsén, ami miatt egy évre eltiltották őt a játéktól, és persze az is rengeteg ember figyelmét megragadta, mikor meglepő módon nem jelent meg a Sztárban sztár felvételén. A rapper magánélete is téma volt, ugyanis szétmentek a feleségével, azóta pedig összejött Barnai Judittal, a tehetséges kosárlabdázóval, akivel nagyon úgy néz ki, hogy remekül haladnak a dolgok.

„Azonnal megtaláltuk a közös hangot, hamar egy hullámhosszra kerültünk. Ha valamiben nem értünk egyet, arról is képesek vagyunk értelmesen és higgadtan vitatkozni. Veszekedés még nem volt, de nem is lesz”

árulta el Széki Attila, vagyis közismertebb nevén Curtis.

Balatonlellén találkoztak először, ahol romantikus körülmények között, egy vitorláson nézték végig együtt a naplementét, és ott pattant ki szerelmük első szikrája. Barnai Judit sokáig el sem hitte, hogy Curtis szakított gyermeke édesanyjával, hiszen olyan furcsa volt számára az egész helyzet, de végül egymásra találtak, és állítólag már a gyermekvállalásról is beszélgettek.

„Vágyom gyerekre. Nyilván, mivel sportoló vagyok, jól kell időzíteni. Az első baba után még szeretnék visszamenni a pályára. Ati ha szeretné, ha nem, nincs más választása”

– mesélte nevetve Barnai Judit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás