promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Egymás őrangyalai vagyunk" – megszólalt Curtis új barátnője
Borítókép:  Facebook/Curtis
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eddig nem sokat lehetett tudni Curtis és új szerelme, Barnai Judit kapcsolatáról. A Győr kosarasa azonban most megszólalt, s arról beszélt, hogy úgy érzi, a rapperrel egymás őrangyalai.

A Majkával történő szakítás majd kibékülés után úgy tűnt, Curtis élete egyenesbe kerül, a rappernek gyereke született, s többször beszélt arról, hogy tanult korábbi hibáiból, de egyszercsak, augusztus végén, a közösségi oldalán arról számolt be, hogy különválik szerelmétől és gyermeke édesanyjától, Krisztinától. Nem sokkal később az is kiderült, új szerelme van, méghozzá a válogatott kosárlabdázó, Barnai Judit.

Egy ideig azonban csend volt, majd szeptember 22-én Curtis az Instagramon közös képet közölt, ahol újdonsült barátnőjével van. A Blikk megkereste Barnai Judit, aki a bulvárlapnak elárulta, fél éve szeretik egymást Curtisszel.

„A nyáron ismerkedtünk meg Balatonlellén, ahol egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak. Azért nem beszéltünk erről eddig, mert a magánéletünk – úgy vélem – csak ránk tartozik, és azt meg kívánjuk tartani saját magunknak ezek után is, úgyhogy most a Blikken keresztül megkérem a sajtó képviselőit, ne keressenek ezzel kapcsolatban engem, mert többet nem szeretnék erről beszélni. Azóta is sokat vagyunk együtt, de mivel engem a klubom és a kosárlabda Győrhöz köt, ami napi szintű edzéseket és elfoglaltságot jelent, ezért inkább Curtis jön le hozzám rendszeresen" – mondta a sportoló.

Sokan úgy tartják, a kosaraz az a személy, akinek köszönhetően űgy tűnik, rendeződik Curtis élete. „Valóban sokaktól hallottam már, hogy én vagyok Attila őrangyala, de az az igazság, hogy mi inkább egymás őrangyalai vagyunk. Ez kölcsönös” – mondta Judit, aki azt is elárulta a bulvárlapnak, nem foglalkozik a negatív kommentekkel, el se olvasssa őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás