promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis a Sztárban sztár-botrányról: „Nem bántam meg, mert én ilyen vagyok”
Borítókép:  Curtis / tv2.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte sokkolta a Sztárban sztár nézőit, mikor a legutóbbi adás felvételén nem jelent meg Curtis, de a rapper most mindent elárult arról, hogy valójában mi vezetett a rejtélyes hiányzásához.

Nem csupán a közönség, de a TV2 is meglepődött, mikor Curtis nem érkezett meg a vasárnap esti Sztárban sztár próbáira, majd végül a felvételre sem. Egyáltalán nem sikerült elérni őt, ezért sokan aggódtak érte, és Tilla egész végig reménykedett abban, hogy a zenész csodával határos módon az utolsó pillanatban befut, és előadja a várva várt produkcióit – de sajnos nem így lett, ezért kiesett a versenyből.

Később egy Insta-posztból kiderült, hogy Curtis azért nem jelent meg a forgatáson, mert mindenszentek napján előtört belőle az édesapja elvesztése miatti gyász és fájdalom, így egyszerűen nem érezte magában azt, hogy az előadásaival szórakoztatni tudná az embereket.

Hétfőn a Tények Plusz közölt vele egy interjút, amiben egy kicsit jobban árnyalta a döntését.

„Megbánni nem bántam meg, mert én ilyen vagyok. [...] Nekem ezek a hétvégék nagyon nehezen telnek, amióta nincsen édesapám, ráadásul most még pluszban ugye a családom sincs velem. Nem tudtam volna én most szórakoztatni a népet. Úgy éreztem, hogy jobb lesz, hogyha távol maradok. Nyilvánvalóan szólhattam volna azért itt egy-két embernek, de sajnos én ilyen vagyok évek óta, hogy inkább magamban lejátszom ezeket a harcokat”

– mesélte Curtis, aki sajnálja, hogy miatta át kellett alakítani a Sztárban sztár adását.

A rapper tagadta a vádakat, amik szerint hazudik, és valójában azért nem ment el a műsorba, mert drogozott, majd megköszönte a rajongóknak a támogatást, és elárulta, hogy a héten még láthatjuk őt a műsorban, hiszen különleges előadással készülnek a kiesettek.

Itt lehet megtekinteni az egész riportot:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás