promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis nem jelent meg a Sztárban sztár felvételén, így kiesett a versenyből
Borítókép:  Curtis / via hirvilag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokak kedvence lett Curtis a Sztárban sztár című műsornak köszönhetően, most viszont valamiért nem ment el a forgatásra, pedig azóta az Instájára is kirakott egy képet.

Az egész országot meglepte Curtis, hiszen hétről-hétre bebizonyítja a TV2 képernyőjén, hogy mennyire szórakoztató személyiség, aki egyenesen a színpadra született. A Sztárban sztár nagyon jót tett a megítélésének, most viszont sokkoló bejelentéssel kezdődött a ma esti adás, amire még Tilla sem tudott magyarázatot adni, akármennyire is szeretett volna.

Curtis már a Sztárban sztár mai próbáján sem volt ott, és végül furcsa módon az élő felvételre sem érkezett meg, ami természetesen hatalmas aggodalmat keltett mindenkiben – és ez egészen addig tartott, amíg a rapper úgy egy órával ezelőtt ki nem posztolt egy fotót magáról és a kisfiáról.

Rejtély, hogy Curtis miért nem ment el a forgatásra, hiszen a kép alapján minden rendben van vele, és gyermekével is. Valószínűleg valami komolyabb dolog lehet a háttérben, ha így képes figyelmen kívül hagyni a szereplést, pedig több ezer néző várta, hogy milyen lesz a ma esti produkciója.

A TV2 közben bejelentette, hogy mivel Curtis kihagyta az adást, ezért neki automatikusan véget ért a verseny, így Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám jutottak tovább.

Itt lehet megnézni a videót, ahol még Tilla reménykedett Curtis megérkezésében:

Itt pedig a későbbi, szomorú bejelentés:

És végül Curtis posztja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás