Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kitálalt Curtis felesége: „Meg tudtam volna ölni”

Kitálalt Curtis felesége: „Meg tudtam volna ölni”

Színes

Kitálalt Curtis felesége: „Meg tudtam volna ölni”

Színes

Helmeczi Benjamin 18:48

Megtörte a csendet Curtis felesége, Kriszti, aki a Tények Plusznak beszélt az érzelmeiről, és arról, hogy mindvégig tudta, hogy egy új nő került a képbe.

Széki Attila, vagy ahogy az ország ismeri, Curtis és felesége, a 27 éves Kriszti már hónapok óta nincsenek együtt, bár szakításukat csak alig egy hónapja jelentették be a közösségi oldalaikon.

Közben kiderült, hogy Curtisnek már egy új barátnője is van, a válogatott kosárlabdázó, Barnai Judit személyében. A rapper volt párja hosszú hallgatás után végre megtörte a csendet, és a Tények Plusznak beszélt az érzelmeiről, és arról, hogy végig tudta, hogy egy új nő van a képben:

„Csalódott voltam, volt, amikor szomorú, volt, amikor nagyon éreztem a hiányát, volt, amikor kevésbé, amikor dühös voltam, nagyon haragudtam rá, és meg tudtam volna ölni. (...) Igazából azért is éreztem, hogy van neki valaki, mert napi szinten kapcsolatban voltunk telefonon, de az utóbbi időben ez megszakadt. Érezhető volt, azért a nők nem hülyék, a megérzések nem csalnak, amit én szóvá is tettem neki, de tagadta. Azt gondolom, ennek ki kellett derülnie, szembesülnöm kellett azzal, hogy igenis, neki van valakije, hogy mással is volt kapcsolatban, vagy van, nem tudom. Így most tudtam azt mondani, hogy teljesen elengedtem ezt az egészet”.

Ennek ellenére Kriszti mindvégig erős tudott maradni, és gyakran találkoztak Curtisszel; elmondása szerint pont ezért nem vette észre senki, hogy már egy ideje külön vannak. Kriszti szerint teljesen normális az, hogy a férje a szakításuk után is arról posztolt a közösségi oldalán, hogy szereti őt, hiszen ő a gyermeke édesanyja:

„Szeret engem mint a gyereke anyját, mint azt a nőt, aki kitartott mellette, mint aki a felesége volt, aki megszülte a gyerekét és neveli. Ahogy van szabadideje, jön Doncsihoz. Mondjuk most nagyon sokat dolgozik a Sztárban Sztár műsora miatt is, de napi szinten beszélünk, és tök normális hangvételűek a beszélgetések. A gyerek miatt nem is lehetne más”.

Borítókép: Blikk