promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis kemény büntetést kapott
Borítókép:  Blikk
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amilyen jól kezdődött, most olyan rosszul alakul az újpesti rapper, Curtis futsal-karrierje. A zenész bemutatkozása az Újpest csapatában álomba illően indult, hiszen a Csomádi KSK elleni 0–2-re álló meccset az ő góljaival mentette döntetlenre, de a második mérkőzésen elszabadult a pokol. 

Információk szerint a rapper második meccsén kissé elszabadultak az indulatok, viszont arra talán még a rapper sem számított hogy jövő év végéig tartó eltiltást fog kapni.

A rapper piros lapot kapott, miután egy fiatal csapattársa védelmére kelt, és dulakodásba keveredett.

A Budapesti Labdarúgó Szövetség nem volt kíméletes, 2021. 11. 20-ig, vagyis teljes egy évre minden, a labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta. Remény azért még van, hiszen az MLSZ budapesti igazgatóságának fegyelmi bizottsága jövő héten újratárgyalja Széki ügyét – írja a Nemzeti Sport.

Curtis a foci mellett, persze nem hanyagolja el zenei karrierjét sem, a koronavírus ellenére viszonylag erős évet zárhat. Érkezett új, Majkával közös dal, de adott ki Nyári Kálmánnal és Essemmel is zenét, mindemellett pedig a TV2 Sztárban sztár című műsorában majdnem a döntőig menetelt. 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás