promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Ádám nagyon kiakadt, videóban reagált a gusztustalan kommentekre
Borítókép:  Szabó Ádám / via szeretlekmagyarorszag.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mióta Szabó Ádám bejelentette, hogy közös dalon dolgozik Curtisszel, rengeteg támadás éri őt, és most betelt nála a pohár.

Szabó Ádám nyerte meg a TV2 Sztárban sztár című műsorának idei évadát, de a csillogó díjnál és a dicsőségnél jóval értékesebb dologgal gazdagodott, ugyanis egy életre összebarátkozott a balhésnak elkönyvelt Curtisszel, aki azért esett ki a versenyből, mert nem jelent meg az egyik adás felvételén.

A rajongóknak nem igazán tetszett, hogy ennyire jóban lettek, ráadásul jövőre érkezik az „Ez vagyok én” című közös daluk is, aminek a híre elég durva kommenteket szült – ezt pedig már az énekes sem bírta szó nélkül hagyni.

Szabó Ádám videóban reagált arra, hogy egyesek szerint el fognak fordulni tőle az emberek, ha együtt dolgozik Curtisszel, hiszen páran attól félnek, hogy a rapper bele fogja vinni őt a „rosszba”, és idővel akár a drogok martalékává válhat. Az ehhez hasonló, előítéletes üzenetek eléggé kihúzták nála a gyufát, és rögtön megvédte Curtist, ugyanis elmondta, hogy ő már teljesen tiszta, még alkoholt sem ittak, ráadásul igaz barátság az övék, ezért nem engedi, hogy bántsák őt.

Érezni lehetett Szabó Ádámon, hogy tényleg rosszul érinti, ha beleszólnak a Curtisszel való barátságába, ezért arra kérte a negatív embereket, hogy ne kövessék őt tovább, ha csak ilyeneket képesek írni, főleg úgy, hogy még nem is hallották a zenéjüket, ami állítólag elképesztően jó lesz.

Curtis is elárulta a közönségnek, hogy mit gondol a témával kapcsolatban, ezek alapján pedig kicsit sem kell aggódni értük, hiszen tényleg nagyon bensőséges a baráti kapcsolatuk:

„Azt gondolom, nehéz megfelelni minden embernek sőt, lehetetlen.
Azt gondolom, mindenki úgy éli az életét, ahogy azt ő jónak látja (csak remélni tudom ezzel másokat nem bántva).
Azt gondolom, a gonoszság, a másra mutogatás, a más életével foglalkozás, a megbélyegzés, a rosszindulat, az irigység mind-mind a világ legmocskosabb dolgai.
Azt gondolom, a mi barátságunk őszinte és feltétel nélküli.
Azt gondolom, Magyarországon egyik legtehetségesebb embere vagy és azt gondolom én is az vagyok kicsit.
Azt gondolom, a dal amit írtunk, eddig életed és karriered legkomolyabb dala lett.
Azt gondolom, pontosan ez fog a legnagyobb pofont adni a rosszembereknek.
Azt NEM gondolom, hogy szeretlek mert tudom barátom!”

Itt lehet megtekinteni Szabó Ádám videóját:

Itt pedig a közös zene bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás