Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Közös dalt készített Fluor és Kállay Saunders

Közös dalt készített Fluor és Kállay Saunders

Zene, Film & Kultúra

Közös dalt készített Fluor és Kállay Saunders

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 08:38

Mikor már azt hittük, hogy ez az év nem lehet jobb zenei fronton, akkor megérkezett Fluor Tomi és Kállay Saunders közös dala, a Más lesz.

Idén nem szenvedhettünk eddig hiányt az erős magyar kollaborációkból, már ami a zenét illeti. Volt itt kérem szépen Halott Pénz és Rúzsa Magdi, BSW és Berkes Olivér, és ha még ezek sem lettek volna elegek, most befutott a nagyon ígéretes Fluor Tomi – Kállay Saunders páros új videoklipje is.

Abban talán mindenki egyet fog érteni, hogy két nagyon különböző előadóról van szó, és talán ez lehet a titka a Más lesz című sláger elgondolkodtató és közben szórakoztató hangulatának. 

Andrással egyébként nemrég pont itt, a Promotions.hu-n készítettünk egy interjút, amiben arról mesélt, hogy mindig olyan őszinte dalokat ad ki, amiket saját tapasztalatai alapján ír meg. Nos, ez az új dalnál is nagyon érezhető, szinte végig tapintani lehet a feszültséget, de a jó értelemben. 

A kisfilmet ezúttal is Nagy Bence készítette, aki Saunders legutóbbi lemezének a „never noticed”-nak az összes vizuális tartalmáért felelt, úgyhogy szó szerint „tűz lett” az új anyag is. 

Reméljük, hogy nektek is legalább annyira tetszeni fog, mint nekünk, írjátok meg a véleményeteket Facebook-kommentben!

Borítókép: Kállay Saunders Management