promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pörögnek a húszezresek – itt az új BSW-dal!
Borítókép:  BSW / Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az érzelmesebb, Szavak nélkül című dal után új zenével és videoklippel jelentkezett a BSW. A hazai trap-királyok azonban most nincsenek egyedül. A „Nem volt szép”-ben Berkes Olivér is helyet kapott, akit sosem látott oldaláról ismerhetünk meg. 

„Bulák, jó verda, b....tt sok pénz...”

– erről rappel Ganxsta Zolee örökzöld dalában, és úgy tűnik, hogy a recept az évek – vagy már évtizedek – során sem változott. Úgy tűnik, hogy ezt vallja a BSW is, akik vadonatúj klipjükben kimerítik a manapság oly divatos flexelés fogalmát.  

Egy dolog azonban mégis különlegesség és megkülönböztethetőbbé teszi a srácokat, a tucatelőadóktól. Mégpedig a jól kitalált, tartalmas szövegek és a kellő irónia. Ez lehet az oka talán annak, hogy a duó folyamatosan a YouTube csúcsáig kúszik a videóival, és megtölti a legnagyobb klubokat is.  

A fiúk ezúttal kicsit csavartak a felálláson és közreműködőnek azt a Berkes Olivért kérték fel, aki eddig inkább a romantikus dalairól volt ismert a zenehallgatók körében. Olivért nem kellett félteni, letolta a rőzsét, feldobta a napszemüveget, tett egy kis „kápét” a zsebébe és máris rapsztárrá vált. Viccet félretéve, az énekes korábban is híres volt arról, hogy elképesztően jól tud alkalmazkodni a különböző zenei stílusokhoz, elég, ha visszaemlékszünk a The Voice-os vagy A Dal-os időszakaira.  

Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy ki készítette a kisfilmet. A klipet Nagy Bence rendezte és vágta, aki tavaly Petőfi Zenei Díjat kapott a Follow The Flow „Nem tudja senki” videójáért. A stáb megint kitett magáért, és egy látványos, mozgalmas végeredményt raktak össze, ami itt nálunk ti is megnézhettek. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás