Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megjelent a Halott Pénz és Rúzsa Magdi közös dala

Megjelent a Halott Pénz és Rúzsa Magdi közös dala

Zene, Film & Kultúra

Megjelent a Halott Pénz és Rúzsa Magdi közös dala

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.10.12. 10:40

A „Szeretni, akit nem lehet” című szerzeményt természetesen már most imádják a rajongók.

Nemrég írtunk arról, hogy zseniális zenei együttműködést leplezett le a Halott Pénz, mivel összefogtak Magyarország egyik legkarakteresebb női hangjával és előadójával, Rúzsa Magdival. Elég volt csak elhúzni a mézesmadzagot a közönség előtt, és pár másodpercet megmutatni a dalból, hogy mindenkinek beindítsák a fantáziáját.  

A csapat és Rúzsa Magdi barátsága már tart egy ideje, mivel a 2019-es VOLT Fesztiválon közösen álltak színpadra, és adták elő az Amikor feladnádot. Már akkor lehetett érezni a levegőben, hogy előbb utóbb születni fog valami kollaboráció.

A zenekar nemrég bejelentette, hogy a „Szeretni, akit nem lehet” című szerzemény hamarosan debütál, ám sokáig húzták a fanok idegeit, mivel csak október 12-ére, vasárnapra időzítették a premiert, de a klip és a dal valószínűleg kárpótolni fog mindenkit.

A szerzeményt élőben is hamarosan hallhatják a rajongók, mivel a Halott Pénz tripla koncertet fog adni az A38 hajón 2020. október 28-án, 29-én, és 30-án. A jegyek régen elfogytak, szóval csak másodkézből tudtok belépőt szerezni.

Borítókép: Furesz Zsolt Photography