Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az RTL Klub leveszi a műsorról A mi kis falunkat

Az RTL Klub leveszi a műsorról A mi kis falunkat

Zene, Film & Kultúra

Az RTL Klub leveszi a műsorról A mi kis falunkat

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 12:44

Az RTL Klub úgy döntött, hogy hamarosan egy hosszabb szünetre küldi A mi kis falunk 5. évadát, és helyette egy másik sorozatát fogja sugározni.

Töretlen népszerűséggel fut A mi kis falunk 5. évada az RTL Klubon. A sikersorozat hamarosan elérkezik az 5. epizódjához, ami azt jelenti, hogy hamarosan újra számítani lehet egy hosszabb szünetre. Idén viszont nem az X-Faktor miatt kerülnek le a műsorról a pajkaszegiek, hiszen a koronavírus miatt a csatorna nem tudta időben elkezdeni a szuperprodukció válogatóját.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, az RTL Klub saját fejlesztésű sorozata, a Scherer Péter főszereplésével készült Apatigris október 17-én tér vissza a képernyőre, és szombat esténként láthatjuk majd. Ez azt jelenti, hogy az Apatigris sávjába kerül A mi kis falunk.

Hogy pontosan mikor folytatódhat a sikerszéria, azt egyelőre nem tudni, de biztosra vehetjük, hogy idén már nem térünk vissza Pajkaszegre.

Az Apatigris egy egyedülálló apáról, Péterről (Scherer Péter) szól, aki egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél, miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá.

Borítókép: IMDb