Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hivatalos: a Halálos iramban 9. az űrben is játszódik

Hivatalos: a Halálos iramban 9. az űrben is játszódik

Zene, Film & Kultúra

Hivatalos: a Halálos iramban 9. az űrben is játszódik

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.09.11. 18:01

Pár hónapja még csak rossz viccnek tűnt Ludacris utalása, Michelle Rodriguez viszont most megerősítette, hogy a Halálos iramban 9. az űrben is játszódik majd.

A koronavírus-járvány miatt bő egy évvel halasztották el a Halálos iramban-franchise legújabb, 9. etapját; a jelenlegi állás szerint 2021. április 1-jén farol be Vin Diesel és családja a mozikba. Azt már a film közel három perces előzetese elárulta, hogy visszatér a régóta halottnak hitt Han, akit Sung Kang alakít.

Bár az első kedvcsináló elég sok mindent megmutatott abból, hogy milyen fizika törvényeire fittyet hányó, látványos, de logikátlan mutatványokat láthatunk majd az új részben, azt, hogy Dominic Toretto-ék nemsokára már az űrben fognak 280-al hasítani, mind ez idáig semmi sem erősítette meg. Bár Ludacris néhány hónapja utalgatott rá, senki sem vette komolyan.

Michelle Rodriguez viszont most félreérthetetlenül megerősítette, hogy a Halálos iramban 9. része az űrben is játszódik majd.

„Na ne! Erre hogy jöttetek rá?! De látjátok? Ez van, ha egy film nem jön ki időben, és mindenki elfelejti, hogy miről lehet beszélni, és miről nem. Ezt még nem szabadott volna megtudnotok!”

– fogalmazott a színésznő SiriusXM The Jess Cagle Show-jában.

Borítókép: Boss Hunting

Legolvasottabb hírek