promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Halálos iramban következő része tényleg az űrben játszódik?
Borítókép:  Ludacris és Vin Diesel / pinterest.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy látszik, hogy ami sokáig csak poén volt, az most valósággá válik, hiszen Ludacris elszólta magát, így lehet, hogy a Halálos iramban-széria a világűrt is felbolygatja majd.

2001-ben indult világhódító útjára a Vin Diesel, illetve Paul Walker főszereplésével készült Halálos iramban-sorozat, amiben olyan színészek is megfordultak, mint például Dwayne Johnson, Gal Gadot, Jason Statham, Helen Mirren, Charlize Theron, Michelle Rodriguez vagy a rapperként ismert Ludacris. Hihetetlen, de már a kilencedik részét várjuk a szériának, amiben úgy néz ki, hogy megint megalázzák a fizika törvényeit.

Jellemző ezekre a filmekre, hogy mindig valami újabb, nagyobb dolgot találnak ki a folytatásra, és általában kapunk legalább egy olyan jelenetet, ami elképesztően látványos, de semmi értelme – és ez így van jól.

Nagyon érdekli a rajongókat, hogy a következő epizódban mivel lepnek meg minket a készítők, a SlashFilm pedig azt írja most, hogy Ludacris jó eséllyel megerősítette a világűrt felvető pletykákat, hiszen így reagált a dologra:

„Azt mondanám, jók az ösztöneid, mert eltaláltál valamit, de nem fogom elárulni.”

A továbbiakban már nem akart erről beszélni, hiszen Vin Diesel valószínűleg rendesen megdorgálná őt, ha túl sokat árulna el, de ezek alapján úgy néz ki, hogy teljesül a közönség poénnak induló álma, és tényleg az űrben fognak akciózni hőseink.

A Halálos iramban 9. jelen állás szerint 2021. április 1-jén érkezik, szóval még odébb van a bemutató, de nagyon úgy néz ki, hogy ismét egy hatalmas szórakozásban lesz részünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás