promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bukás a Love Bistro, a TV2 előrébb hozza Tilla és Majka műsorát
Borítókép:  a Bezár a bazár főcíme. Forrás: tv2.hu.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az átlagnéző csak kapkodja a fejét, hogy nem tudja megszokni a műsorok kezdési időpontjait, mert azok állandóan változnak.

Éppen néhány napja arról számoltunk be, hogy augusztus 31-én megváltozik a TV2 műsorrendje, ami érinti a Love Bistro-t is.

A nézettségi adatok szerint a csatorna egyik húzóműsorának szánt gasztroshow nem hozza azokat a számokat, amiket elvártak a TV2 vezetői. Úgy tűnik, hogy Magyarország egyik vezető csatornájának nem igazán jönnek be a főzős műsorok, hiszen a MasterChef második évadát is meglepően hamar lezavarták.

Az TV2 már májusban bejelentette, hogy ősszel mindenképpen műsorára tűzi a Bezár a bazár következő évadát. Az előzetes terv az volt, hogy a Love Bistro egészen szeptember 25-ig megy, és csak utána jön Tilla és Majka közös műsora. Ám mint fentebb utaltunk rá, a műsor nem hozza a számokat, így a SorozatWiki értesülése szerint már szeptember 14-én elindul a Bezár a bazár.

A Love Bistro vagy későbbre kerül, vagy leveszik a műsorról – ezt még nem lehet tudni.

A műsor több újítással is készül, többek között felbukkan a „bazári majom”, aki egy körön keresztül segíti a játékosokat. A portál szerint a harmadik évadban összesen 100 párnak lesz esélye arra, hogy elvigye a 25 milliós fődíjat, de emellett több mint 500 tárgynyeremény is gazdára vár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás