promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez gyorsan ment: meglepően korán ér véget a TV2 MasterChef VIP-je
Borítókép:  a TV2 Csoport logói. Forrás: nepszava.hu.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Augusztus 3-án kezdődött a hírességek főzőversenye a TV2-n.

Meglepően korán, már augusztus elején elindította a MasterChef VIP második évadát a TV2. Az elsőről – ami 2018. augusztus 27-én debütált a csatornán – tudni kell, hogy harminc adásból állt. A nézők most is erre számítottak...

A második évad első adását 20:25-kor indította a TV2, keddtől pedig 20:35-re módosult az időpont. Azonban eközben megérkeztek az első nézettségi adatok, amelyekből kiderült, hogy óriási verést mért a csatornára a nagy rivális, az RTL Klub.

A SorozatWiki hívta fel arra a figyelmet, amin sokan elsiklodtak, hogy Ördögh Nóra már az első adásban bejelentette,

hogy a MasterChef VIP második évada csak tíz adásból fog állni, tehát augusztus 14-én véget ér.

A portál azt írja, hogy ennek megfelelően már arról is lehet tudni, hogy milyen műsorokkal pótolja a gasztrorealityt a csatorna. Ennek megfelelően:

  • augusztus 17-én, 19:40-kor a Hegyi Doktor – Újra rendel, 20:35-kor pedig Keanu Reeves szamurájos filmjét, a 47 Ronint tűzi műsorra a csatorna.
  • augusztus 18-án és 19-én a Hegyi Doktor 19:40-kor és 20:35-kor dupla epizódokkal jelentkezik, a német sorozat 12. évada pedig utóbbi napon be is fejeződik.
  • augusztus 20-án és 21-én filmekkel jelentkezik a TV2.
  • augusztus 24-től a Mintaapák a 2. évadával tér vissza a képernyőkre, ezt követői a csatorna új gasztro-realityje, a Love Bistro.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás