promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy mikor jönnek a Mintaapák új részei
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 Csoport napi sorozata, a Mintaapák augusztus 24-től vadonatúj részekkel és megújult szereplőgárdával érkezik a képernyőre. Nem kell tovább várni, a négy apa története tovább folytatódik, a nézők pedig az eddiginél is fordulatosabb és még több izgalmat ígérő epizódokra számíthatnak.

Hetek óta gőzerővel forgat a Mintaapák stábja, aminek köszönhetően augusztus 24-től a Mészáros Béla, Kamarás Iván, Markranczi Zalán és Száraz Dénes főszereplésével készülő sorozatot hétköznap esténként újra láthatják a televíziónézők.

Jön az alfahímként viselkedő Géza (Kamarás Iván), aki nem talál kiutat a feleségével egyre jobban elmérgesedő viszályból. Szabi (Markanczi Zalán), a hedonista sztárügyvéd, aki a folytatásban új kihívások elé néz szerelmi életében és felelős apaként. A megözvegyült állatorvos, Tamás (Száraz Dénes), aki nem adja fel, hogy boldogságot és megnyugvást találjon önmaga és a lánya számára. Valamint a két családja között „zsonglőrködő” Miki (Mészáros Béla), aki javíthatatlan, és ismét a bajt vonzza.

Az apák mellett továbbra is számos kiváló színésszel és fantasztikusan tehetséges gyerekszereplővel találkozhatnak a sorozat követői. Így például Stohl Andrással, Egri Mártával, Polyák Lillával, Botos Évával, Földes Eszterrel, Kuna Katával és Pataki Szilviával is. A három új apakarakter mellett csatlakozott a csapathoz Szávai Viktória is, aki Linda szerepében próbálja majd megfékezni a rosszcsont ovisokat. Ám ez még nem minden, a folytatásban a készítők tovább fokozzák az izgalmakat: meglepetésekkel készülnek mind a történetet, mind a sorozatban felbukkanó szereplőket illetően.

A produkció vezető írója Kormos Anett, a rendezői csapatot pedig a folytatásban Bagota Béla, Bánovits Ottó, Dombrovszky Linda, Kovács Ádám, Ipacs Gergely, Miklauzic Bence és Politzer Péter alkotják. A sorozatot a TV2 Csoport megbízásából az IKO Műsorgyártó készíti.

A Mintaapák új epizódjait augusztus 24-től, minden hétköznap a Tények Plusz után láthatják a nézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás