promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az AWS lemondta az idei összes koncertjét – kiderült, hogy miért
Borítókép:  Siklósi Örs / Pedro Fiuza / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Dal című műsorból is ismert AWS zenekar komoly döntést hozott, ugyanis a rajongók 2020-ban már nem láthatják őket fellépni, és erre nyomós okuk van.

Az ország egy legnépszerűbb rockbandájának számít az AWS nevű csapat, akik 2018-ban megnyerték a „Viszlát nyár” című zúzós nótájukkal A Dal című műsort, majd büszkén képviselték hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Azóta a számtalan koncertnek és zenének köszönhetően rengeteg rajongóval gazdagodtak, és töretlen a sikerük, most viszont nagyon szomorú hírt jelentettek be.

„Keves Barátaink,
Az utóbbi napokban kiderült, hogy naívak voltunk amikor azt gondoltuk, hogy ez az év már nem tartogathat semmi rossz hírt. Sajnos Örs lebetegedett, és a felépülése elég hosszú időt fog igénybe venni, ezért most egy kicsit elvonul, hogy a zenekart körülvevő pörgésből kilépve a gyógyulásra koncentrálhasson.
Senki ne essen pánikba, az orvosai megnyugtattak minket, a kezelése a lehető legjobb ütemben halad, minden rendben lesz, a legjobb kezekben van!
Emiatt sajnos az AWS 2020-ban már nem ad több koncertet, a meghirdetett bulikat lemondjuk, az eseményekben leírjuk a már megvásárolt jegyek visszaváltásával kapcsolatos részleteket.
2021-re már szervezkedünk és addig is mindenkit arra kérünk, hogy mellőzzük a találgatásokat, ne keressünk válaszokat, hanem helyette küldjünk pozitív energiát és sok sok szeretetet Örsnek hogy mielőbb újra együtt zúzhassunk veletek.
Megértésetek barátsággal köszönjük,
AWS-ék”

– olvasható a zenekar közleményében.

A Blikk írja, hogy az AWS frontembere, Siklósi Örs már májusban elég aggasztó dolgot rakott ki, hiszen elárulta, hogy komoly gyulladás gyötri, ami az idegrendszerére és a szemére is ráment. Ezek után döntötte el, hogy a gyógyulás érdekében visszavesz egy kicsit a tempóból, és elkezd pihenni.

Úgy látszik, hogy most erre van legnagyobb szüksége az énekesnek és a bandának is, és szerencsére mindenkit megnyugtattak, hiszen Siklósi Örs állapota remek tempóban javul, a lemondott 2020-as fellépések után pedig jövőre hatalmas visszatérést terveznek, szóval van miért izgulniuk az AWS kedvelőinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás