promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folytatnák a Columbo-sorozatot? Már meg is van az új színész a legendás hadnagy szerepére?
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók a napokban felfigyelhettek egy hírre: Mi lenne, ha...?

69 rész 35 év alatt, és ez mind a hadnagyot briliánsan alakító Peter Falk-kal, de most kicsit minden megváltozhat, és hosszú idő után a Columbo-univerzum új részekkel és szereplőkkel gazdagodhat.

Akát tetszik, akár nem – megeshet, hogy az elkövetkező években rebootolják a legendás sorozatot. Egyszerűen túl sok szállal kötődik a popkultúrához (és persze túlzottan is népszerű), hogy érintetlenül hagyja az elmúlt időszakban reneszánszát élő reboot-láz.

2017-ben robbant még ki a botrány a producerek és a stúdió között, mivel a stúdió csak 40 év elteltével fizetett a producereknek, William Link és Richard Levinson szerint pedig keveset. A bíróság végül 70 millió dollárt ítélt meg a producereknek, a stúdió azonban fellebbezett, az ügy pedig most is folytatódik, bár a koronavírus-járvány miatt jelenleg szünetelnek a tárgyalások, 

És mi lesz akkor, ha a Universal nyer? Nincs több viszály, a stúdió pedig szabad kezet kap a jogokat illetően.

– teszi fel a kérdést a Columbophile oldal, az egyik legnagyobb rajongói site. Majd egy hatalmas gondolatkísérletbe kezd, ahol támpontokat adnak a rajongóknak, hogy mit várhatnak a jövőben.

A fan-site nagyon szívesen látna egy újrainduló sorozatot akár a Netflixen is, rögtön több sorozattal számolna, amelyekben elmondanák Columbo előtörténetét, beszélnének a fiatal nyomozó éveiről, majd a hetvenes években (Columbo-aranykor) látnánk a hadnagyot nyomozni, és lenne egy széria arról is, mit csinálna a hadnagy napjainkban.

És hogy ki játszaná Columbo hadnagyot?

Szerintük Mark Ruffalo ideális lenne, aki saját bevallása szerint is nagy rajongója a shownak, így kellő tisztelettel és szeretettel tudná eljátszani a hadnagy szerepét. De ehhez a színészkedéshez most jött el az idő, hiszen Ruffalo 52 éves, három évvel idősebb, mint Peter Falk volt, amikor véget ért a hetvenes évek aranykorszaka 1978-ban. Ráadásul a színész már korábban is pedzegette, hogy eljátszaná a zseni hadnagy szerepét.

2017-ben készült is egy rajongói videó ezzel a kpacsolatban.

De akár az is lehet, hogy egy olyan sorozat készül, ahol Columbo unokája venné fel a nyomozó szerepét, és akár egy női főszereplő is lehet, Natasha Lyonne például hatalmas rajongója Columbónak, így elképzelhető, hogy ő eljátszhatná ezt a szerepet.

Egyelőre ez csak spekuláció, aminek kevés alapja van, de mi van, ha mégis megtörténik?

Mindenesetre addig is marad a játék, hogy gondolkozzunk kicsit arról, hogy mi lenne, ha...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás