promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két hét után így áll hazai nézőszámban a Bad Boys 3
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith és Martin Lawrence duója nálunk is toronymagasan vezet.

Sem Amerikában, sem nálunk nem volt kihívója a Bad Boys harmadik felvonásának. Világbevételben 215 milliót tett le az asztalra eddig, szóval már mindenki ki volt éhezve egy kis akció-vígjátékra, ahol szabad a káromkodás, és nem csak a főcímig vicces az egész. A Bad Boys 3 érezhetően megfáradt, de hozta azt a szintet, amit a közönség elvárt tőle.

Itthon is ez az aranyérmes: múlt héten 68 ezer 828 néző ült be rá, és össznézőszámban 183 ezer 805 látogatónál tart. (Mínusz, akik kétszer, vagy merész módon többször is beültek rá ugyebár.)

Sam Mendes Golden Globe-díjas háborús drámája, az 1917 is megérkezett hozzánk, amire 30 ezer 735 néző volt kíváncsi, ezzel pedig második. Összbevételben már ez is 202 millió dollárnál tart, szóval nagyon jól teljesít. A szakértők és a kritikusok szerint is óriási esélye van az Oscaron, mint legjobb film, és hát ott van Sam Mendes is rendezőként.

A Dolittle továbbra sem tudja összekapni magát és Robert Downey Jr. neve sem elég a megmeneküléshez. Nálunk harmadik, 27 ezer 258 nézővel, de összesen 72 ezer látogatónál tart, és ez is két hete megy. Blocbusternek szánták, 175 millió dollárt sóztak el rá, szóval dupla annyiból készült, mint a Bad Boys 3, de így is csak szerény 91 millió összbevételnél tart. Downey Jr.-nak most nem jött be az élet a Vasember után.

Van még egy Oscar-jelöltünk, a Jojo Nyuszi, ami a negyedik helyre esett be 15 ezer 525 nézővel. Sokaknak szerintem még nem tiszta, hogy Taika Waititi mi a fenét parádézik Adolf Hitler jelmezben, de ha elolvassák a kritikát, akkor szerintem mindenkinek leesik, hogy érdemes megnézni az alkotást.

Gondolom keresni fogják az emberek a top 10-ben Clint Eastwood új filmjét, a Richard Jewell balladáját, de feleslegesen. A csempész anno 15 ezer nézővel tudott indítani, ez azonban 3 ezer 614 nézővel nyitott, amivel a Jégvarázs 2 is megverte, aminek november végén volt a premierje. Csúfos, és sajnos méltatlanul. Hátha még visszakapaszkodik.

Magyarország top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 4. hét:

  1. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  2. 1917
  3. Dolittle
  4. Jojo Nyuszi
  5. Tőrbe ejtve
  6. Jumanji: A következő szint
  7. Botrány
  8. Star Wars: Skywalker kora
  9. Árok
  10. Jégvarázs 2.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás