promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Star Wars: kivágtak egy csókjelenetet a Skywalker korából
Borítókép:  Lucasfilm
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze nem nálunk: a Disney a közel-keleten exportálta így az alkotást.

Na, és persze nem is arról a csókjelenetről beszélünk, amit a Skywalker korának egyik fénypontjának szántak. Spoileresen folytatjuk, de nem olyan szinten, hogy bármi problémát okozna, vagyis a film cselekményébe nem megyünk bele.  

Azt szerintem már mindenki tudja, hogy J.J. Abrams az LMBTQ közösségeknek is a kedvére akart tenni a friss Star Wars-szel. Sokáig úgy volt, hogy Finn és Poe karaktere össze fognak jönni, de köztük maradt a baráti kapcsolat. Poe Han Solós tökösségéhez nem is nagyon illett volna ez, bár lehet pont ezért lett volna ez egy izgalmas párosítás.

A Skywalker kora végül nem tolta túl, és egy két másodperces leszbikus csók került bele az alkotásba. Aki nem figyelt, az még lehet le is maradt róla.

A The Hollywood Reporter kapta az infót, hogy Dubajban ez a jelenet kimaradt, és a Disney már eleve úgy küldte ki a filmet a távol-keleti országokba, hogy ezt eltűntették belőle, nehogy felszisszenés legyen.

Az egész jelenleg annyira jelentéktelen, hogy Kínában elvileg nem is csináltak vele semmit, mert úgy érezték belefért. Pedig ők aztán imádnak efféle dolgokat cenzúrázni: a Bohém Rapszódiát például rommá vágták, hogy Freddie Mercury ne csináljon benne semmilyen meleg, vagy arra hajazó dolgot.

Pekingben és Sanghajban is azt jelezték a premieren, hogy a csók benne maradt. Hát attól a pár másodperctől aztán nem fog leesni senkinek a feje a helyéről.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás