promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kínában nem fog meleg dolgokat csinálni Freddie Mercury
Borítókép:  Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogyan azt sejteni lehetett, rommá cenzúrázzák majd a filmet.

Mi a baj a Queen-filmmel? Nem volt elég merész, de szerintem a kritikusok már az elejétől kezdve túl sokat vártak tőle, míg a közönség csak örömzenélést és egy banda megalakulását akarta látni, így nekik nincs is semmi bajuk vele. Lehetett volna ez az egész több? Persze, de ezeket leszámítva Bryan Singer alkotása tökéletesen tiszteleg a világ egyik legnagyobb zenekara, és Freddie Mercury előtt, még úgy is, hogy nem mutatták be, mit élhetett át a halálos ágyán az énekes. Szóval amíg a kritikusok a nyelvüket nyújtogatják, addig a film még mindig 8,1-el díszeleg az IMDb-n.

Kínában most márciusban lesz a premier, és ha a szakértők a Bohém Rapszódiát lagymatagnak találták, akkor az ottani verziótól a falra másznának, míg a homofóbok éljenezve tapsikolnának érte. Ahogy azt sejteni lehetett, a kínaiak kicenzúráznak minden meleg megnyilvánulást a filmből, és persze a drogot is, mert Mr. Mackey is megmondta a South Parkban, hogy a drog az rossz, értem?

Érdekes lenne megnézni ezt a verziót, mert érdekelne, hogy a kínai cenzorok mit engednek át a szűrőn és mit nem. Bár még azt is átfeliratozták, amikor Rami Malek a melegekről beszélt az Oscar-gálán, szóval ezt lehet alapnak venni.

Vajon az is kikerül, amikor Mercury bejelenti, hogy AIDS beteg? A kínaiak meg majd megkérdezik, hogy mitől? Nem is drogozott és feküdt össze mindenkivel!

Szóval Kínában nem lesz bohém a rapszódia, ott inkább olyan mérsékelt rapszódia lesz terítéken. Szerintem csak be kellene tenni YouTube-ról a Queen Live Aid koncertjét, csomót spórolnának vele, Mercury sztorija meg ki a fenét érdekel?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás