promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Önálló filmet kaphat az Aladdin legfeleslegesebb szereplője
Borítókép:  Wallpaper Abbys
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon mit lát a Disney az Aladdin mellékszereplőjében, hogy megéri nekik egy spin-off filmet rápocsékolni?

Az Aladdin volt az az élőszereplős remake, amitől a Disney egy darabig tartott. Azt hitték, Guy Ritchie filmje meg fog bukni a mozipénztáraknál, ehhez képest több mint egymilliárd dollárt hozott nekik a konyhára, és a nézők is pozitív véleménnyel voltak róla. Most már a Disney máshogy gondolkodik a filmmel kapcsolatban, komoly esélyek vannak arra, hogy elkészül az Aladdin második része.

Ennek bizonyára a legtöbb rajongó örülne, de náluk jobban csak a főszereplőt alakító Mena Massoud, aki nemrég arról beszélt, hogy az Aladdin óta egyszer sem hívták őt castingra, és ennek fő okát a bőrszínének és a származásának nyilvánítja.

Bár a folytatás magától értedődő lenne, a Disney is addig üti a vasat, amíg meleg, de arra senki sem számított, hogy az Egérgyár spin-off filmekben is gondolkodik, ezáltal elkezdené bővíteni az „Aladdin-univerzumot”. Ezzel még önmagában nem is lenne baj, ha olyan karaktereket helyeznék középpontba, akik érdeklik az embereket. A magam részéről például szívesen megnéznék egy olyan spin-offot, amiben megismernénk, hogyan lett az egyszerű tolvaj Jafarból a szultán főtanácsosa.

Nem, a Disney inkább egy mellékszereplőre helyezné a hangsúlyt, mégpedig a legérdektelenebb karakterre, Anders hercegre, aki Aladdin előtt próbálta elnyerni Jázmin kezét.

A Billy Magnussen által alakított bohókás figura alig 5 percet, ha szerepelt összesen a filmben, mégis a Disney megláthatott benne valamilyen lehetőséget, amit meg is ragadnának.

Ha valami csoda folytán tényleg megvalósul az Anders herceg spin-off, az csak a Disney+-on debütálhat, hiszen a stúdiónál sem teljesen bolondok ülnek, tisztában vannak vele, hogy ez a karakter nem hozna nekik milliókat, pláne nem milliárdokat, így inkább a streamingszolgáltatójukra fogják küldeni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás