promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aladdin hivatalosan is a harmadik milliárdos Disney-remake
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kis utcafiúból két hónap alatt milliárdos herceg lett.

[[adv]]

Alig "száradt meg a festék" a Pókember: Idegenben álomhatár átlépésével foglalkozó cikkünkön, máris itt a következő film, amit a milliárdosok között üdvözölhetünk. Az Aladdint május 23-án mutatták be, és bár nem kételkedtem benne, hogy hamarosan ez a Disney-remake is eléri az egymilliárd dollárt, nem gondoltam volna, hogy ez ma fog bekövetkezni.

Ezzel pedig az Aladdin a 21. olyan az Egérgyár égisze alatt készült filmalkotás, amelyik eddig átlépte az álomhatárt. Eddig olyan Disney-filmek húzták be ezt a dicsőséget, mint például a Jégvarázs, A Karib-tenger kalózai 2. és 4. része, és a Bosszállük: Végjáték.

Ha pedig csak az élőszereplős remake-eket nézzük, akkor az Alice Csodaországban (2010) és A Szépség és a Szörnyeteg (2017) után a harmadik, ami elérte ezt a szintet. Mindössze pár nap, és Az Oroszlánkirály remake is beállhat negyediknek, sőt, már most fogadni mernék rá, hogy Simba hamarosan le fogja taszítani a jelenleg az élen járó, 1 milliárd 259,2 millió dollárral büszkélkedő A Szépség és a Szörnyeteget a trónról, mert elnézve azt, hogy egy hét alatt több mint 728 milliót hozott a stúdiónak, bele se merek gondolni, hogy hol lesz egy, két, vagy három hét múlva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás